Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цени на фарове и оригинални гуми на Rocky

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цени на фарове и оригинални гуми на Rocky

1. Искам да сменя фаровете на моето Rocky и ме интересува колко горе-долу струват те и има ли възможност да се сложат от друга марка/модел кола?

2. Интересува ме също какви размери са оригиналните гуми на този джип?

Благодаря !!!

До: Цени на фарове и оригинални гуми на Rocky

ДА стават и от други автомобили .... прочети тук в форум Дайхатцу ... и ще намериш отговора. Дори и цени ...

На втория въпрос .... пише го на лепенката на шофьорската врата ..... но въпреки това 255/70/15 за лимитед и 235/70/15 за другите.

Иначе аз карам 31/10,5/15 регенерати ... което е над 32" ....
    А колеги карат и с 33" .... ама си иска и малко флекс ... тук таме ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Относно фаровете - зависи коя година е произведено ROCKY -то - от по - старите има с кръгли фарове - стават от " НИВА " / със малко доработка за сметка на руските фарове / Продават се основно два вида фарове за " НИВА " - с по - релефни стъкла / като на ЛЕНД РОВЪР ДЕФЕНДЪР / и със стъкла с по- малка релефност / като на ГАЗ - ка / . Втория вид свети разбира се много по - силно !! На моята джипка / оригинално е с четири кръгли фара , тъй като е BERTONE / монтирах от втория вид - бях ги намерил пълен комплект на цена 50 лв. за 1 бр. нови - новото си е ново , особено фар . Ще приложа снимка на BERTONE -то - мисля , че му стоят добре , колкото до светенето - отлични
      Прикачени файлове
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

Ако фаровете са от квадратните, 99% съм сигурен че стават от Renault Rapid, например - баничарките. Иначе същите са на старите Patrol-и, Mazda, от тия, дето им се крият фаровете, както и Toyota, пак така. Изобщо, това е стандартен размер фарове, и е общо взето широко разпоространен. Има вариант и с габарити, и без.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X