Обява

Свий
Няма добавени обяви.

има ли Фероза дебитомер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• има ли Фероза дебитомер

Здравейте знаещи. Имам един въпрос. Фероза пълна инжекция 96 кс. има ли дебитомер? Ако има такъв някой с газова уредба имал ли е проблем с това? Извинявам се ако е писано някъде по тази тема но не съм изчел всички

До: има ли Фероза дебитомер

Колегите който са с газови тук да се изявявят
    аз съм на бензин и няма да мого да ти помогно

Коментар

Има поне 3 теми по въпроса за газифициране на Фероза, ама карай.
      Накратко - дали има дебитомер не знам, по-скоро няма, но едно е сигурно - газифицира се с обикновенна газова уредба абсолютно безпроблемно! Тука сме няколко с такива. На моята направих близо 40к за година и половина и оплаквания нямам никакви. На газ ми върви по-добре отколкото на бензин, но това си е до настройки. Необходим е емулатор(симулатор) за да не натрупва грешки, други особенности няма.Никога не ми е "кихала", но клапа си сложих за по-сигурно.Поздрави!

Коментар

Не, няма дебитомер. Има MAP сензор.

И няма проблем за монтиране както на обикновена газова уредба, така и на инжекцион.

ПП: Клапата е задължителна.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От една година съм с обикновена газова уредба.Разхода е като на бензин.Вървежът се регулира.Намира се разумния компромис между разход и динамика-няма проблем.Клапа имам.Емулатор ми казаха,че няма смисъл.Трупа грешка и свети до време-после изгасва.След време отново светва и т.н.,но това не създава никакви проблеми за движението.
          VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Аз монтирах обикновена АГУ. Плочката ми я монтираха в гуменото съединение между инжекциона и пластмасовата кутия която се намира над двигателя. Колата върви добре но при потегляне ми глъхне. Имал ли е някой такъв проблем и ако е така как се е справил?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X