Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кардан за Daihatsu Feroza f300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кардан за Daihatsu Feroza f300

Здравей на всички от offroad bulgaria , колеги имам проблем, и затова реших да попитам тук, имам Dayhatsu feroza f300, но имам проблем с него, а той е в предния кардан, предния кардан от раздатачката до предния мост, каретата му са се разбили, ии го свалих, но проблема е че каде ли не не търсих, явно нов няма да мога да намеря, та започнах да търся по моргите, намерих на едно място , но ми казах цена 150 лв, но като е стар , незнам дали да го вземаа, та искам да попитам, някой може ли да ме напути, от каде, мога да си взема качествен кардан, за предния мост, от раздатакчката до моста. мерси предварително.

До: Кардан за Dayhatsu Feroza f300

На този кардан не се ли сменят карета? Би трябвало заедно с баланса да струва по-малко от 150.

Коментар

Сменят се. И ако се не лъжа, бяха от порядъка на 35лв. едното

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
        Сменят се. И ако се не лъжа, бяха от порядъка на 35лв. едното
        как като каретата, с иглените лагер4ета нъамат федерки, изглейда ми че е капселовано, помогни, каде да си купя тогава само карета, дадоха ми кардан от витара, свалих карето, ноне става по широко е . а ако се сменяват и двете карета на кардана, и от към доференциала, и от кум раздата4ката, как , и каде да си купя такива карета.

Коментар

Карета от 30 до 50 лева зависи .. от ..... всичко ...
          Смяна!
          Баланс не ти трябва, ако спазиш посоките .....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от verto Преглед на мнение
            как като каретата, с иглените лагер4ета нъамат федерки
            Имат. Федерки-невидимки. Избиват се.

...не се майтапя. Просто федерките са вътрешни и не се виждат.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Имат. Федерки-невидимки. Избиват се.

...не се майтапя. Просто федерките са вътрешни и не се виждат.
              как по точно се избива, и ако може някой да ми каже от каде да си купя въпросните карета, без баланса.

Коментар

Погледнах в сервизното ръководство. Федерките са отвътре на ушите, а не отвън.

Ето картинка от сервизното ръководство:

Според същото ръководство, се избиват с чук и права отвертка.

После със старото каре тръгваш по магазините и купуваш същото. То е стандартен елемент обикновено. Не мисля че ферозата е изключение.

Преди да сменяш обаче трябва да си отбележиш как са били двете части една спрямо друга, и при монтажа да ги монтираш пак така. Същото е трябвало и да направиш при сваляне на кардана - белег как е бил монтиран към предния диф, за да го монтираш по същия начин.
                Прикачени файлове
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А дали кардана за ферозата е същия като на рокито,защото имам един здрав,който ми е излишен.Ако е така може взаимно да си помогнем с колегата.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                    А дали кардана за ферозата е същия като на рокито,защото имам един здрав,който ми е излишен.Ако е така може взаимно да си помогнем с колегата.
                    Еми сравнете ги, ама надали.

Коментар

До: Кардан за Daihatsu Feroza f300

Първоначално публикуван от verto Преглед на мнение
                      Здравей на всички от offroad bulgaria , колеги имам проблем, и затова реших да попитам тук, имам Dayhatsu feroza f300, но имам проблем с него, а той е в предния кардан, предния кардан от раздатачката до предния мост, каретата му са се разбили, ии го свалих, но проблема е че каде ли не не търсих, явно нов няма да мога да намеря, та започнах да търся по моргите, намерих на едно място , но ми казах цена 150 лв, но като е стар , незнам дали да го вземаа, та искам да попитам, някой може ли да ме напути, от каде, мога да си взема качествен кардан, за предния мост, от раздатакчката до моста. мерси предварително.
                      В Исперих могат да ти направят нов,ако те интересува пиши ще ти дам координати.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                        В Исперих могат да ти направят нов,ако те интересува пиши ще ти дам координати.
                        Е то и за новия ще трябва да си купи карета. Няма сми. Каретата се сменят като на всеки друг кардан. Просто федерките са отвътре.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Е то и за новия ще трябва да си купи карета. Няма сми. Каретата се сменят като на всеки друг кардан. Просто федерките са отвътре.
                          То каретата че се сменят то е ясно,ама защо не ги сменя колегата, те са консуматив .Колкото до Исперих,там си слагат техни карета,все пак е завод за кардани,направил съм там около 8-9 кардана включително,скъсяване,удължаване, промяна на карета,дори и шлици и съм доволен поне до момента.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                            То каретата че се сменят то е ясно,ама защо не ги сменя колегата, те са консуматив .Колкото до Исперих,там си слагат техни карета,все пак е завод за кардани,направил съм там около 8-9 кардана включително,скъсяване,удължаване, промяна на карета,дори и шлици и съм доволен поне до момента.
                            Ааа, за Исперих нищо не съм казал, по простата причина че нищо не знам. Щом са проверени, значи ще имам в предвид ако стане нужда.

Просто в случая разбрах че единствения проблем са каретата, а самия кардан си е здрав. Логичното е смяна само на карета, поне според мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X