Здравей на всички от offroad bulgaria , колеги имам проблем, и затова реших да попитам тук, имам Dayhatsu feroza f300, но имам проблем с него, а той е в предния кардан, предния кардан от раздатачката до предния мост, каретата му са се разбили, ии го свалих, но проблема е че каде ли не не търсих, явно нов няма да мога да намеря, та започнах да търся по моргите, намерих на едно място , но ми казах цена 150 лв, но като е стар , незнам дали да го вземаа, та искам да попитам, някой може ли да ме напути, от каде, мога да си взема качествен кардан, за предния мост, от раздатакчката до моста. мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кардан за Daihatsu Feroza f300
Свий
X
-
До: Кардан за Dayhatsu Feroza f300
Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнениеСменят се. И ако се не лъжа, бяха от порядъка на 35лв. едното
Коментар
-
Първоначално публикуван от verto Преглед на мнениекак като каретата, с иглените лагер4ета нъамат федерки
...не се майтапя. Просто федерките са вътрешни и не се виждат.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеИмат. Федерки-невидимки. Избиват се.
...не се майтапя. Просто федерките са вътрешни и не се виждат.
Коментар
-
Погледнах в сервизното ръководство. Федерките са отвътре на ушите, а не отвън.
Ето картинка от сервизното ръководство:
Според същото ръководство, се избиват с чук и права отвертка.
После със старото каре тръгваш по магазините и купуваш същото. То е стандартен елемент обикновено. Не мисля че ферозата е изключение.
Преди да сменяш обаче трябва да си отбележиш как са били двете части една спрямо друга, и при монтажа да ги монтираш пак така. Същото е трябвало и да направиш при сваляне на кардана - белег как е бил монтиран към предния диф, за да го монтираш по същия начин.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеА дали кардана за ферозата е същия като на рокито,защото имам един здрав,който ми е излишен.Ако е така може взаимно да си помогнем с колегата.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
До: Кардан за Daihatsu Feroza f300
Първоначално публикуван от verto Преглед на мнениеЗдравей на всички от offroad bulgaria , колеги имам проблем, и затова реших да попитам тук, имам Dayhatsu feroza f300, но имам проблем с него, а той е в предния кардан, предния кардан от раздатачката до предния мост, каретата му са се разбили, ии го свалих, но проблема е че каде ли не не търсих, явно нов няма да мога да намеря, та започнах да търся по моргите, намерих на едно място , но ми казах цена 150 лв, но като е стар , незнам дали да го вземаа, та искам да попитам, някой може ли да ме напути, от каде, мога да си взема качествен кардан, за предния мост, от раздатакчката до моста. мерси предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеВ Исперих могат да ти направят нов,ако те интересува пиши ще ти дам координати.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕ то и за новия ще трябва да си купи карета. Няма сми. Каретата се сменят като на всеки друг кардан. Просто федерките са отвътре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеТо каретата че се сменят то е ясно,ама защо не ги сменя колегата, те са консуматив .Колкото до Исперих,там си слагат техни карета,все пак е завод за кардани,направил съм там около 8-9 кардана включително,скъсяване,удължаване, промяна на карета,дори и шлици и съм доволен поне до момента.
Просто в случая разбрах че единствения проблем са каретата, а самия кардан си е здрав. Логичното е смяна само на карета, поне според мен.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар