Някой знае ли дали резервоар от лада нива ще стане за ферозата?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резервоар от лада нива
Свий
X
-
До: Резервоар от лада нива
Мисля, че не.Първоначално публикуван от Groundhog Преглед на мнениеНякой знае ли дали резервоар от лада нива ще стане за ферозата?
Със сигурност става от Skoda Favorit. Пластмасов е и с малка доработка влиза точно. Освен това е малко по-плосък и се скрива идеално.
Виж тази тема -
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65069
мисля, че ще ти е полезна.
Коментар
-
От Шкода търся от 2 дена не намирам никъде, а идва зима и вече е наложително да го направя. Ако някой продава или знае къде продават резервоари моля да каже, ще му бъда задължен!Първоначално публикуван от Ачо Преглед на мнениеМисля, че не.
Със сигурност става от Skoda Favorit. Пластмасов е и с малка доработка влиза точно. Освен това е малко по-плосък и се скрива идеално.
Виж тази тема -
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65069
мисля, че ще ти е полезна.
Коментар
-
Всички морги в Бургас и Айтос обиколих нямат. На 2 места даже ми се изсмяха...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПровери ли на поне 3 морги?
А от нивата съм 99% сигурен, че няма да стане.
Коментар
-
Щом си от региона провери в автоморгата в Слънчев Бряг. На пътя Бургас-Варна на около 500 метра и в дясно след светофара за Несебър ( по посока към Варна). Там лятото виждах поне два здрави. Въпросът е да имат и нивомери и капачки, за да можеш да си пренесеш оригиналния нивомер в новия резервоар, защото съпротичлението на датчика е много различно.Първоначално публикуван от Groundhog Преглед на мнениеВсички морги в Бургас и Айтос обиколих нямат. На 2 места даже ми се изсмяха...
А от нивата съм 99% сигурен, че няма да стане.
Коментар
-
Мерси ще проверя! За нивомера не ми е проблем дано имат, че...Първоначално публикуван от Ачо Преглед на мнениеЩом си от региона провери в автоморгата в Слънчев Бряг. На пътя Бургас-Варна на около 500 метра и в дясно след светофара за Несебър ( по посока към Варна). Там лятото виждах поне два здрави. Въпросът е да имат и нивомери и капачки, за да можеш да си пренесеш оригиналния нивомер в новия резервоар, защото съпротичлението на датчика е много различно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
.
Коментар