Здравейте на всички,заформи ми се лек проблем който взе да ме дразни доста. След леко обиране свободния ход на педала за газта ми се заформи следния проблем: при леко подаване на газ от педала 1.0 – 2.0см. ферозата си потегля нормално но в следващия момент на подаване на още малко газ (ход на педала 1.0 – 2.0см.) все едно и свършва бензина , като го премине този ход от сантим два няма проблем, форсира се нормално,дразним ме тоя междинен момент в който газта не реагира
Всичко е перфектно по мотора ,сменени са филтри масла и т.н. без бензинов филтър. Разход на гориво е по-вече от добър 8.0 / 100км. извън градско, 9,5 - 10.00/100км. градско 12.00/100км. офроуд на 4x4
не мога да се светна какъв е проблема, ако някой може да ми помогне моля да сподели за което благодаря предварително.
Всичко е перфектно по мотора ,сменени са филтри масла и т.н. без бензинов филтър. Разход на гориво е по-вече от добър 8.0 / 100км. извън градско, 9,5 - 10.00/100км. градско 12.00/100км. офроуд на 4x4
не мога да се светна какъв е проблема, ако някой може да ми помогне моля да сподели за което благодаря предварително.
Коментар