Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони за задния мост на Фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тампони за задния мост на Фероза.

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Колега , съдейки по размерите дадени от теб , амортисьорите ти са били доста по-дълги от оптималния размер за Фероза. Като сложиш и малко вповече поулегнали ресори и резултата е на лице.
    Т.е. не ми се вярва да е от тампоните.
    Поздрави
    TigerHunter,рамерите на тези които свалих са 540/340,Монро,Адвенчър 4х4.Не знам... нищо им няма,едвам ги свивам като ги сваля на земята(три пъти ги демонтирах),но не са за нашите джипове.Имам чувството ,че са за някакъв по голям(разб.по-тежък)джип с по-голям ход.Впрочем ако някой им познае диапазона да се обади-ще му ги продам за Волгови.Ти ми написа някакви размери които въобще не корелират с тях.Т.е. не са за Фероза.Поздрави.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
      Спарки ,ако не съм изтървал влака може ли да поръчам два тампона на отблъскването за задния мост.0888123562
      Изпусна го. Доставката тръгва от 30 лири, и дребни евтини единични поръчки се оскъпяват неоправдано.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

О.К. ще чакам следващия влак.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Еми, ако ви трябва нещо от www.milneroffroad.com, просто се организирайте няколко човека. При по-голяма и скъпа поръчка трянспорта поветинява, взет като цена спрямо цената на самата поръчка.

Пък като се съберете - обаждайте се. Ще съдействам. Схемата вече е отработена и проблеми няма никакви.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А бе Михов писал съм, че са ми артисали два тампона.
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
              Дай си телефона и да отработим схемата с Еконта.Вярвам че цената ще е разумна.Моя телефон е 0888 123 562

Коментар

Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнение
                Колега получих пратката и съм много доволен.Измих ги, изтърках ги,малко ръждопреобразувател и сребърно феролитче.Следва монтаж и още снимки за свободния ход.
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                  Благодаря Спарки за информацията.Днес чакам тези Уаз-овите дали ще станат и ще ти пиша дали да ме включваш.

Здрасти,намери ли си уазови тампони и ако от каде и колко струват

Коментар

Първоначално публикуван от kokigigov Преглед на мнение
                    Здрасти,намери ли си уазови тампони и ако от каде и колко струват
                    Ходих в два три склада и магазини ,но там има само самия тампон без металния пръстен за монтаж към рамата.Продавачите ми каэаха че те били практически вечни и хората сменяли само гумата.После минах на варианта за оригинални и Sapporo ми изпрати за което още веднъж му благодаря.Освен това разбрах ,че тампоните стават консуматив когато омекнат ресорите,хода се скъсява и започва един постоянен контакт който ги къса.Един съвет от мен-от Москвич 2140/които са кръгли и кухи/също става с леко преформяне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X