Уважаеми колеги ,вчера като си слагах зимните гуми видях че от едната страна нямам тампон на отблъскването, а от другата се държи частично и аз го скъсах да не го загубя.Въпроса ми е от какво мога да приспособя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тампони за задния мост на Фероза.
Свий
X
-
До: Тампони за задния мост на Фероза.
А ето ти ги и точно за фероза:
http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=9295
на 4-то място в слисъка.
Другата седмица ще се прави поръчка от там, така че ако искаш, ще кажеш.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнениеSparky,а резори може ли да се поръчат и колко излиза шипинга горе-долу.Ако знаеш разбира се.Стори ми се много приятна цената!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Благодаря Спарки за информацията.Днес чакам тези Уаз-овите дали ще станат и ще ти пиша дали да ме включваш.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеБлагодаря Спарки за информацията.Днес чакам тези Уаз-овите дали ще станат и ще ти пиша дали да ме включваш.
Коментар
-
Впрочем,мушнах се в един склад и търсих.Намерих 2 ,продадоха ми ги по 5 лева единия.Сложих ги и съм доволен но не мога да ти кажа от какъв модел са щото и те не знаеха.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеВпрочем,мушнах се в един склад и търсих.Намерих 2 ,продадоха ми ги по 5 лева единия.Сложих ги и съм доволен но не мога да ти кажа от какъв модел са щото и те не знаеха.
Коментар
-
Впрочем Уаз-овите ги видях,никак не са лоши и няма да боледуват от ферозовата детска болест-ръждата,но ми се струва ,че идват високи и ще ограничат хода особено ако ресорите са се хоризонтирали.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Спарки ,ако не съм изтървал влака може ли да поръчам два тампона на отблъскването за задния мост.0888123562МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнениеХахах ок, благодаря. Мисля че Уаз-ови ще станат, ама не ми е спешно и затова не бързам много многоМБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеМарианче не се лъжи всичко е смятано,най-добре оригинала.Аз сложих някакви и резултата-"ожених" амортисьорите.
Колега , съдейки по размерите дадени от теб , амортисьорите ти са били доста по-дълги от оптималния размер за Фероза. Като сложиш и малко вповече поулегнали ресори и резултата е на лице.
Т.е. не ми се вярва да е от тампоните.
ПоздравиYour conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар