Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Захванах се да си реставрирам малко зверчето

Свий

X
- 

До: Захванах се да си реставрирам малко зверчето

Гумите са 235-75-15 а относно задницата нови ресори по мой проект защото ми писна да ги троша и по дълги амовеПървоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеОтлично изглежда!

2 въпроса:
 с какви гуми е?
 какви мерки са взети за да вирне така задницата?Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово 
 тел. 0898327627
 Радослав
 Коментар
- 

Ресорите къде са правени и колко им излезе цената грубо?Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениеГумите са 235-75-15 а относно задницата нови ресори по мой проект защото ми писна да ги трошаАз не вярвам в чудеса!
 Разчитам на тях!
 Коментар
- 

Правени са в с. Ведраре това се намира по пътя за Пловдив цялото удоволствие ми стъпи за 4-ри листа (2 главни и 2 втори ) грубо около 380лв.Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеРесорите къде са правени и колко им излезе цената грубо?Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово 
 тел. 0898327627
 Радослав
 Коментар
- 

малко са натегнати торсионите и калниците са кастрираниПървоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнениеРадо на мен и отпред ми се вижда вирната?!!! Правил ли си нещо или така ми се струва? Сподели моля.Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово 
 тел. 0898327627
 Радослав
 Коментар
- 

Благодаря!Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениемалко са натегнати торсионите и калниците са кастрираниГеорги Танев (0+)
 Land Rover Discovery 1 300 TDi
 Land Rover Club Bulgaria
 0887 930 238, 0878 797 768
 Коментар
- 

Ами как се отрази това на стабилизирщата щанга?Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениемалко са натегнати торсионите и калниците са кастрирани НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар