Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с разпределителния вал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с разпределителния вал

Спешно се нуждая от съвет!!!Дълго време губех охладителна течност и не можех да установя откъде/Маслото ми беше чисто/.Най-накрая се установи , че главата е пукната леко и гарнитурата повредена.Дадох я на ремонт при който ми казаха , че двигателя е в мнго добро състояние, но разпределителния вал е много надран и се налага смяна с нов.Безмислено било да се сменя с втора ръка , защото вероятно и той щял да бъде надран.Предлагат ми нов от Будапеща/доставка по DHL/Втриса ме , като си помисля за парите.Имиам ли алтернатива и ако да - каква?Благодаря предварително.

До: проблем с разпределителния вал

колата е F300/EL II

Коментар

Първоначално публикуван от vogel Преглед на мнение
      Спешно се нуждая от съвет!!!Дълго време губех охладителна течност и не можех да установя откъде/Маслото ми беше чисто/.Най-накрая се установи , че главата е пукната леко и гарнитурата повредена.Дадох я на ремонт при който ми казаха , че двигателя е в мнго добро състояние, но разпределителния вал е много надран и се налага смяна с нов.Безмислено било да се сменя с втора ръка , защото вероятно и той щял да бъде надран.Предлагат ми нов от Будапеща/доставка по DHL/Втриса ме , като си помисля за парите.Имиам ли алтернатива и ако да - каква?Благодаря предварително.
      Колата e F300/EL II.

Коментар

Надран разпределителен вал?
        Такова чудо съм виждал само на Фиат 1400 кубика, 12 клапана.

Според мен има нещо гнило в мазането на вала. Започенте от там. Втора ръка мисля, че може да се намери перфектен.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

А леко пукнатата глава какво мислят да я правят?
          Според мен е по-добре да потърсиш глава втора употреба. Разбира се като хубаво я огледаш за пукнатини и състоянието на разпределителния вал.
          Хвърлих едно око на мобилето, има няколко Ферози на части. Обади се да питаш за цени и сравни с цената на това което ти предлагат барабар с доставката.
          Успех.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X