Спешно се нуждая от съвет!!!Дълго време губех охладителна течност и не можех да установя откъде/Маслото ми беше чисто/.Най-накрая се установи , че главата е пукната леко и гарнитурата повредена.Дадох я на ремонт при който ми казаха , че двигателя е в мнго добро състояние, но разпределителния вал е много надран и се налага смяна с нов.Безмислено било да се сменя с втора ръка , защото вероятно и той щял да бъде надран.Предлагат ми нов от Будапеща/доставка по DHL/Втриса ме , като си помисля за парите.Имиам ли алтернатива и ако да - каква?Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с разпределителния вал
Свий
X
-
До: проблем с разпределителния вал
Първоначално публикуван от vogel Преглед на мнениеСпешно се нуждая от съвет!!!Дълго време губех охладителна течност и не можех да установя откъде/Маслото ми беше чисто/.Най-накрая се установи , че главата е пукната леко и гарнитурата повредена.Дадох я на ремонт при който ми казаха , че двигателя е в мнго добро състояние, но разпределителния вал е много надран и се налага смяна с нов.Безмислено било да се сменя с втора ръка , защото вероятно и той щял да бъде надран.Предлагат ми нов от Будапеща/доставка по DHL/Втриса ме , като си помисля за парите.Имиам ли алтернатива и ако да - каква?Благодаря предварително.
Коментар
-
До: проблем с разпределителния вал
А леко пукнатата глава какво мислят да я правят?
Според мен е по-добре да потърсиш глава втора употреба. Разбира се като хубаво я огледаш за пукнатини и състоянието на разпределителния вал.
Хвърлих едно око на мобилето, има няколко Ферози на части. Обади се да питаш за цени и сравни с цената на това което ти предлагат барабар с доставката.
Успех.О899 2б2 1З2
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар