Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова уредба на Фероза 1.6 16v 94г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газова уредба на Фероза 1.6 16v 94г.

Здравейте колеги. От месец притежавам Фероза. Карам я всеки ден. С нея ходя на работа а в почивните дни с лодката за риба. Градско на бензин гори 10 а извън града около 8.Въпреки това ми идва скъпо. Интересувам се каква газова да монтирам понеже слушам най различни мнения. Благодаря предварително

До: Газова уредба на Фероза 1.6 16v 94г.

Поздравления за избора на машина на първо място! Аз монтирах обикновенна газова уредба, за този тип инжекцион газовата инжекция не е необходима, по-скоро е екстра. Разхода на газ ми е 12-13 градско и 9-12 извънградско - според карането - със 130 на магистралата дава 12, със 80 - около 9/100.
    Следващия етап на рзвитие е "я как ми пречи тая бутилка - марш отдолу!" ама за това си има тема. Поздрави!

Коментар

Здравей!

Честито за Ферозата! Мисля, че няма да съжаляваш за избора си.

Карбуратор или инжекцион е?
      Аз съм с карбуратор, Любо Димитров е с инжекцион. Подкрепям мнението му, че обикновенна газова уредба е удачен избор.
      При мен разходът е 10 извън града - каране с колкото може Не съм я пробвал при по-леко колко ще даде.
      Градско - 12 до 14 през лятото, 16 максимум стига през зимата.
      Горско съм я докарвал до 30/100.

Относно марката - аз заложих на изпарител Ловато. От една година карам само на газ, не съм имал проблеми с паленето.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Здравей
        Няма да сбъркаш като сложиш газова уредба .Тук има доста писано по въпроса и за монтаж на бутилката и за разход .В зависимост от сумата която си приготвил можеш /в зависимост дали си с карборатор или инжекция/да сложиш обикновенна уредба или инжекцион.Обикновенната става и в двата случая но при инжекцията е малко по висок разхода с около 1 литър.Иначе като разход около12,13 на 100км.ч.А като пари 600лв. с монтаж ,регистрация и преглед ,а инжекцион около1300лв.с монтаж и тн. Аз съм с инжекцион и с обикновенна газова уредба и съм много доволен ,но в крайна сметка решението е твое.Успех

Коментар

Първоначално публикуван от dreik_1 Преглед на мнение
          ...но при инжекцията е малко по висок разхода с около 1 литър.
          Ъ?!?!?!? При еднакво вървене това просто няма начин да се случи, освен ако монтиращият я не е нещо смахнат.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Ъ?!?!?!? При еднакво вървене това просто няма начин да се случи, освен ако монтиращият я не е нещо смахнат.

Разликата я констатирахме с колега който си е турил газова уредба инжекцион а и съм питал в няколко сервиза за газови уредби

Коментар

Първоначално публикуван от dreik_1 Преглед на мнение
              Разликата я констатирахме с колега който си е турил газова уредба инжекцион а и съм питал в няколко сервиза за газови уредби
              На фероза е сложен инжекциона, вървят еднакво, еднакво са пъргави, и инжекциона дава повече разход?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може да е до настройка на дюзите, иначе знаеш как е на обикновенното газово - колкото му трябва, толкова си смуче....почти.

Коментар

Благодаря колеги. Интересува ме дали знаете някой газаджия в Пловдив който е монтирал обикновена АГУ на Фероза. Моята е с много късо коляно преди алуминиевите тръби на смукателя. Колкото до качествата на колата лично се обедих защото тази я търсих 6 месеца карах на пясък на планинска писта за мотори и по магистрала. На всякъде се държи добре.

Коментар

Къде в София може да се монтира обикновенна газова уредба на Феро?

Коментар

Мойта я слагах в Шумен. Обикновенна газова, мойта е карборатор. 420 лева с 25 л бутилка, монтирана от долу. Гори 12 средно. Колегата е прав за гората 25 - 30 л, но там километрите са малко. Доста съм я карал в гората, дори бутилката не е одрана. Не прави грешка да слагаш по голяма отзад и после да се чудиш, къде да слагаш багажа. Смятам че 25 л са напъло достатъчни, просто трябва да имаш някои друго килце бензин, за всеки случай. Газстанции много.
                      Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнение
                        Къде в София може да се монтира обикновенна газова уредба на Феро?
                        Здравей
                        Има две места и от двете съм страшно доволен едното е в квартал Горна Баня/на ул.Отдих ъгалът с ул.Вечерница/ а второто квартал Княжево/бул.цар Борис Втори по посока Перник след читалище братя Миладинови(гледаш от ляво) син сервиз пише монтаж на газови уредби

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X