Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заден номер на фероза?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заден номер на фероза?!?

Колеги някой пробвал ли е да слага задния номер на ферозата на директно на вратата, без стойката. Ако някой го е правил, моля да каже как и как е направено осветяването. Ако има снимки още по-добре. Нещо в тоя си вид ме дразни, а и смятам да правя нова задна броня и нещо няма да се връзва...
    [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

До: Заден номер на фероза?!?

Единия вариант е да "залепиш" настиящата стойка максимално близо до вратата. А ТНТМ_та всякакви. Можеш да ползваш и щатното осветление.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Едно от първите неща дето преправих е точно номера,развиваш стойката 3-4 болчета бяха,режеш планките дето я държат на разстояние от дъно,пробиваш необходимите дупки в стойката,завиваш болчетата,дръпваш се два метра назад и си казваш"Баси пича съм какви работи правя".Имаш работа за не повече от10 мин.,хем си ползваш стойката със осветлението хем естетически е по добре.Взимай ъглошлайфа и дрелката и действай.

Коментар

Първоначално публикуван от karno Преглед на мнение
        Едно от първите неща дето преправих е точно номера,развиваш стойката 3-4 болчета бяха,режеш планките дето я държат на разстояние от дъно,пробиваш необходимите дупки в стойката,завиваш болчетата,дръпваш се два метра назад и си казваш"Баси пича съм какви работи правя".Имаш работа за не повече от10 мин.,хем си ползваш стойката със осветлението хем естетически е по добре.Взимай ъглошлайфа и дрелката и действай.
        Мерси колега, така го бях замислил и аз, но все пак исках да попитам, може някой да има други предложения, засега ще го направя така, пък занапред ще видим...
        [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Номера е готов, стана идеално, но много се измъчих с развиването на болтовете, така се бяха изяли, че единствения начин беше да ги срежа.
          Мерси за помоща

Коментар

Дай някоя снимка да видим.
            Георги Тонев

Коментар

Да, колкото и да се фукаш, без снимка не вървиш!
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Утре ще снимам и ще кача..

Коментар

Първоначално публикуван от DanchoBLG Преглед на мнение
                  Утре ще снимам и ще кача..
                  Още едно утре не дочакахме.....................
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                    Още едно утре не дочакахме.....................
                    Извинявам се, че "утре" все още не е дошло, но просто фотоапарата в момента не е в мен, обещавам, че щом мога веднага ще кача снимки....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X