Колеги някой пробвал ли е да слага задния номер на ферозата на директно на вратата, без стойката. Ако някой го е правил, моля да каже как и как е направено осветяването. Ако има снимки още по-добре. Нещо в тоя си вид ме дразни, а и смятам да правя нова задна броня и нещо няма да се връзва...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заден номер на фероза?!?
Свий
X
-
До: Заден номер на фероза?!?
Едно от първите неща дето преправих е точно номера,развиваш стойката 3-4 болчета бяха,режеш планките дето я държат на разстояние от дъно,пробиваш необходимите дупки в стойката,завиваш болчетата,дръпваш се два метра назад и си казваш"Баси пича съм какви работи правя".Имаш работа за не повече от10 мин.,хем си ползваш стойката със осветлението хем естетически е по добре.Взимай ъглошлайфа и дрелката и действай.
Коментар
-
Мерси колега, така го бях замислил и аз, но все пак исках да попитам, може някой да има други предложения, засега ще го направя така, пък занапред ще видим...Първоначално публикуван от karno Преглед на мнениеЕдно от първите неща дето преправих е точно номера,развиваш стойката 3-4 болчета бяха,режеш планките дето я държат на разстояние от дъно,пробиваш необходимите дупки в стойката,завиваш болчетата,дръпваш се два метра назад и си казваш"Баси пича съм какви работи правя".Имаш работа за не повече от10 мин.,хем си ползваш стойката със осветлението хем естетически е по добре.Взимай ъглошлайфа и дрелката и действай.[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
Коментар
-
Номера е готов, стана идеално, но много се измъчих с развиването на болтовете, така се бяха изяли, че единствения начин беше да ги срежа.
Мерси за помоща
[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
Коментар
-
Още едно утре не дочакахме.....................Първоначално публикуван от DanchoBLG Преглед на мнениеУтре ще снимам и ще кача..
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Извинявам се, че "утре" все още не е дошло, но просто фотоапарата в момента не е в мен, обещавам, че щом мога веднага ще кача снимки....Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнениеОще едно утре не дочакахме.....................[FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар