Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайхатцу Роки 96 г. - моля за мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайхатцу Роки 96 г. - моля за мнения

Здравейте на всички маниаци на Дайхатцу искам вашето компетентно мнение за Дайхатцу Роки 96г. 2.8 ТД едно приятелче може да ми го докара от Англия искам вашето мнение заслужавали си това страхотно джипче и единствено ме притеснява че ще бъде с десен волан като основно ще се ползва за лов и малко градско каране просто се двоумя какво да правя да го вземам ли или да си взема една Фероза с ляв волан с разлика около 700 лв. повече за Ферозата и е 93 г. + и - на двете джипки и съответно как стои въпроса с часите за тях ? Моля ви дайте вашето мнение много ми е нужно в този момент като предварително ви Благодаря на всички отзовали се и помогна ли пък аз както се казва ще почерпя
    Suzuki Vitara 1.6i 8V

До: Здравейте

Нищо общо между двете .... естественно в полза, (МНОГО) за Рокито ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      Нищо общо между двете .... естественно в полза, (МНОГО) за Рокито ....
      Мерси много колега !!! Но кое да си взема в крайна сметка вие какво ще ме посъветвате ?
      Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Вие сам трябва да решите. Рокито е с цели мостове и по-голям двигател. Ферозата е 1.6 - 95к.с , Рокито 2.8 - 102к.с, преценете и финансовата страна, застраховка и данък Рокито е 96 год. десен волан.
        Аз съм за Рокито, но не и десен волан.
        Успех при покупката!

Коментар

Първоначално публикуван от YOSIF Преглед на мнение
          Вие сам трябва да решите. Рокито е с цели мостове ......
          ? Извинявай, аз не разбирм много, ама мойта Фероза с полвинки мостове ли я карам ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ачо Преглед на мнение
            ? Извинявай, аз не разбирм много, ама мойта Фероза с полвинки мостове ли я карам ?
            С един цял и един на половинки... какато са и останалите леки коли...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              С един цял и един на половинки... какато са и останалите леки коли...
              ...и по-новите Jeep-ове.

Като че ли и аз съм за рокито. Ама не бих се примирил с десен волан.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Много мерси колеги в крайна сметка ще взема Роки 93 г. 2.8 ТД и с ляв волан вече го договорих не знам само колко конски сили е но не е болка за умиране
                Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Виждал съм Рокита с предно окачване като на Фероза, та трябва да се провери. Иначе Рокитата у нас са доста рядки и не знам как са с частите.
                  Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

До: Дайхатцу Роки 96 г. - моля за мнения

Явно късно се вклювам доста късно в дискусията, а и мога взема отношение само за десния волан, но долколкото знам си има отделна дискусия и въпреки всичко аз да си кажа-НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ ДЕСНИЯ ВОЛАН ! Две седмици трябват за да свикнеш с лоста за скоростите, а за задминаването-разбирам да караме некви резачки, та да се косиме за това, това са джипки на сто години а и камионите (само те са проблем) вече са доста добре със мощностите си и си карат горе долу добре(като скорост), пътишата са ни в безобразно състояние, та по добре да си знаеш , че е тегаво задминаването и да си стигнеш жив и здраав!
                    А иначе за оффроуд......... значение никакво няма
                    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

До: Дайхатцу Роки 96 г. - моля за мнения

След 1993 година Рокита-та са с независимо отпред и пружини отзад.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X