Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скърцане на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скърцане на Фероза

Имам Фероза 94г. Това лято се появи здраво скърцане по предницата, ходих на гресиране не помогна, казаха спукани маншончета на горните шенкели на носача. Какво да правя ?

До: Скърцане на Фероза

Първоначално публикуван от Itco Преглед на мнение
    ...казаха спукани маншончета на горните шенкели на носача. Какво да правя ?
    ЪЪЪЪЪ?!?!?!?!?

Ако са имали в предвид горните шарнири - ми сменят се - или целите шарнири, или само маншоните им. На долните - също.

...обаче, не ми се вярва да са шарнири, понеже те след гресиране ще спрат за известно време да скърцат, дори да са със скъсани маншони.

На мен ми е по-вероятно да са някои тампони или сайлент втулки - на носачите или на стаб. щанга.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ей да не е оня до болка познат проблем със ограничителите....... кога скърца?
      висете отпуснато

Коментар

Благодаря на тези които ми писаха за скърцането, а иначе скърца даже на място кото въртя волана а като подкарам просто си пускам музика защото е .............А в скайпа има един магазан Japanparts-Simeon1 дали може да се довери човек?

Коментар

И при мен има скьрцане ,струва ми се ,че е от горните тампони , който не се гресират , понеже , като мина през по голяма вода и скьрцането спира .Пробвай да ги намокриш и виж дали ще скьрца пак или по точно ги мокри един по един ,за да уточниш от кьде е .

Коментар

качи се на канал и ще се разбере... без смяна няма да мине...

Коментар

При мене скьрца когато е горещо.Когато стане студено скърцането изчезва!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X