Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля с новата придобивка :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз да се похваля с новата придобивка

Лоша работа е резервоара, твоя изгнил ли е или какво. Резервоарите на ферозите гният и докато не ги пипаш са ок но разбуташ ли ги се от някъде протичат. Мисля, че шанс да намериш здрав втора рака е много малък, проверено то колеги. Или трябва нещо да пригодиш от друга кола или не знам. Имам тук един в гаража които мисля да нося за скрап, ако ти трябва за мостра.

Коментар

Радиатор му трябва бе Дидо,не го шашкай и с резервоар.А из темите имаше май нещо за приспособяван радиатор от друг автомобил,ако не си намерил оригинален порови из форума.Успех в търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от karno Преглед на мнение
        Радиатор му трябва бе Дидо,не го шашкай и с резервоар.А из темите имаше май нещо за приспособяван радиатор от друг автомобил,ако не си намерил оригинален порови из форума.Успех в търсенето.
        Радиатор му е трябвал преди време гледам, ама сега из другите теми забелязах, че търси резервоар човека.

Коментар

Честито и от мен колега пожелавам ти хиляди безаварйни километри с новата джипка . А за части най добре се огледай по моргите или на части в мобилето,карс и тн .

Коментар

Абе вие слепилисте , невиждатели от кога е темата .

Коментар

Да вече и резервоар търся
              Разбутах я след здравото каране през зимата (предимно на лов в много лош терен). И сега красавецът изглежда така
              Прикачени файлове

Коментар

Малииииииииииии, и моята така беше, че и по зле може би. Ма сега е пушка и за лов и за товарно муле е бомба. Ама бая работа и хвърлих, глътна ми от времето за почивка, ма аз нещо не мога да марзелувам се ме сърбят ръцете. Аиде мятай я, че лова наближава. Ако ти трябва някакъв съвет съм насреща.

Коментар

Ами като гледам трябва ти едно СО,флекс, ламарина и една седмица време и си готов

Коментар

Между другото като гледам най-важната стъпка си я направил,/разхвърлял си я/сега давай по-стъпките на всеки уважаващ себе си Ферозаджия,режи,заварай,сглобявай и газ

Коментар

Даа работи се по джипа тази седмица ще я поизтъркам от ръждата и я вкарвам в сервиза.Само не съм решил дали да правя някои преработки / чисто визуални/, че ми се въртят някои работи в главата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X