Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Daihatsu Terios 2010 обслужване/сервиз

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Daihatsu Terios 2010 обслужване/сервиз

    Здравейте група,

    Нов собственик съм на Daihatsu Terios 2010. Колата е за жена ми по-скоро. Исках да ви попитам, ако може да ме ориентирате към някой сервиз, от който сте останали доволен, и се занимават с Daihatsu-та като цяло. За София става на въпрос.

    Благодаря ви!

  • #2
    Здравей.Честито, аз съм доволен от машинката, колкото и в някои сервизи да ги гледат странно.Сервиз ориентиран към дайхатсу едва ли ще намериш.Няма нищо сложно в обслужването му, като на всяка друга лека кола+2 диференциала и една раздатка.Консумативите не са скъпи и не са в големи литражи.Дано имаш капачката на поленовия филтър, че доста трудно се намира.Качи една снимка да го видим и ако имаш въпроси питай, понатрупах опит в месеците, в които го имам, жена ми деНа мен пък ми е приятно да се заигравам с него в почивните дни.В момента даже и рейката му рециклирам, че подрънква.
    Успех
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

    Коментар


    • #3
      Daihatsu Terios J2 са идентични с Toyta Rush.Всички части и консумативи,ако знаете техния ОЕМ номер излизат на програмите на сервизите за Toyta.За повече информация за атомобила влезте в www.drive2.ru,www.terios2.ru ,www.terios-club.ru.

      Коментар


      • #4
        Здравейте!

        Благодаря ви за отговорите, и съжелявам за моя късен отговор.

        Ето я машинката

        Къде точно се намира тази капачка на този филтър, при жабката или от пред някъде? Не съм при колата в момента и не мога да погледна.
        Прикачени файлове

        Коментар


        • #5
          Най напред трябва да свалиш жабката.Зад нея ще видиш бяла пластмасова кутия с моторчето на вентилатора.Има клип в YOU TUBE .Показано е как се изрязва отвора.

          Коментар


          • #6
            Сега проверих,месец май 2018г съм си закупил капак на филтъра/води се капак на охладителя/ от сервиза на тойота в Пловдив за сумата от 6лв.ОЕМ номера е 88892-В4010.Както писах по горе частите на Териос 210 са същите като на Тойота Руж илиРаж както там се произнася.

            Коментар


            • #7
              Честито, лъскачка е.
              Да, махаш жабката и гледаш, ако е слаган филтър ще има капак, който се маха, ако не, не напъвай нищо да не счупиш кутията, първо си намери капака/аз го намерих за 50лв/ от морга и тогава изрязваш отвора.
              "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
              0878739299

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X