Здравейте.Дали някой знае къде в София може да се ремонтира виско муфата на фероза? На новите им нямам доверие поради неправилното им съхранение и вече веднъж се опарих. Симптома е, че при загрял двигател понякога изключва, все едно е студен и започва да грее, а при студен е включена винаги.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ремонт на виско
Свий
X
-
И мой познат беше рециклирал при тях. Прати с куриер и му го върнаха готово.
Иначе аз съм сменял две вискота - едно на Кия Спортидж с корейско неоригинално и преди година и половина на Тераното - виско с водна помпа на Aisin. И двете са си наредNissan Terrano 2,7 TDI
- 1 like
Коментар
-
Това с неправилното съхранение е градска легенда, поне за класическо виско. Ако си отварял, сам ще разбереш за какво говоря.
Нефелните са си нефелни по други причини. Конкретно за описаното поведение, биметалната спирала не е настроена като хората. Бил съм свидетел от първо лице на подобно поведение.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТова с неправилното съхранение е градска легенда, поне за класическо виско. Ако си отварял, сам ще разбереш за какво говоря.
Нефелните са си нефелни по други причини. Конкретно за описаното поведение, биметалната спирала не е настроена като хората. Бил съм свидетел от първо лице на подобно поведение.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар