Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на виско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на виско

Здравейте.Дали някой знае къде в София може да се ремонтира виско муфата на фероза? На новите им нямам доверие поради неправилното им съхранение и вече веднъж се опарих. Симптома е, че при загрял двигател понякога изключва, все едно е студен и започва да грее, а при студен е включена винаги.

Някъде из темите имаше някой рециклирал виско, май в Сливен. Беше доволен. В гугъл излиза Томчеви.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

И мой познат беше рециклирал при тях. Прати с куриер и му го върнаха готово.

Иначе аз съм сменял две вискота - едно на Кия Спортидж с корейско неоригинално и преди година и половина на Тераното - виско с водна помпа на Aisin. И двете са си наред
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Това с неправилното съхранение е градска легенда, поне за класическо виско. Ако си отварял, сам ще разбереш за какво говоря.

Нефелните са си нефелни по други причини. Конкретно за описаното поведение, биметалната спирала не е настроена като хората. Бил съм свидетел от първо лице на подобно поведение.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Това с неправилното съхранение е градска легенда, поне за класическо виско. Ако си отварял, сам ще разбереш за какво говоря.

Нефелните са си нефелни по други причини. Конкретно за описаното поведение, биметалната спирала не е настроена като хората. Бил съм свидетел от първо лице на подобно поведение.
          Или е пълна с кал.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

http://ber-bg.com/uslugi.html

Това съм ползвал преди години за София, вършат работа.

Коментар

sparkybg е прав-не си струва разправията и ремонта/изучавал съм темата в тънкости/.Предлагат се вискомуфи,вкл. и за различни перки.Опит и грешка-това е!!!
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X