Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервиз за фероза

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Сервиз за фероза

    Здравейте търся монтьор в източна България, в краен случай от по-далеч за ремонт на Дайхатцу Фероза. Има издухана гарнитура, изпробвана е с уреда за изгорели газове и връща антифриз в казанчето. Миналата година сменяха гарнитурата на главата, главата ходи на стенд не е пукната. Идеята ми е за монтьор занимавал се с този модел и наясно как се правят нещата. В повечето сервизи гледат като извънземни. Чудят се откъде ще търсят части и т.н. От района на Бургас ако има кой да ме насочи към читав майстор занимаващ се с Дайхатцу ще съм благодарен. Поздрави на всички.

  • #2
    Майсторът просто трябва да е грамотен,че нашите раритети са им непознати.А за части-Люцкан-спестява време за търсене и имат прилично качество.
    VENI-VIDI-VICI!

    Коментар


    • #3
      Ако гледат мотора на ферозата като извънземни, значи са си гъзоръки изначално. Тоя мотор е прост като фасул и няма НИКАКВИ екзотичности по него и никаква значима разлика например от жигулов такъв.

      Просто се проверява и при нужда се шлайфа И ГЛАВА И БЛОК. Иначе сменяш гарнитури до припадък. И това важи за ВСЕКИ мотор, не конкретно за тоя.
      Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

      Коментар


      • #4
        [QUOTE=sparkybg;n6657049]Ако гледат мотора на ферозата като извънземни, значи са си гъзоръки изначално. Тоя мотор е прост като фасул и няма НИКАКВИ екзотичности по него и никаква значима разлика например от жигулов такъв.

        Просто се проверява и при нужда се шлайфа И ГЛАВА И БЛОК. Иначе сменяш гарнитури до припадък. И това важи за ВСЕКИ мотор, не конкретно за тоя.[/QUOTE

        ИМЕННО!
        VENI-VIDI-VICI!

        Коментар


        • #5
          Къде точно в източна България щото за Варна знам ама до дойдеш от Елхово до Варна как ти се струва
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

          Коментар


          • #6
            До колкото се разбира от поста , май колегата е в Бургас или около....
            Който търси , намира !
            Човекът е човек, когато е на път !

            Коментар


            • #7
              Благодаря за съдействието, спарки помогна със съвет. Намерих си доставчик на японски авточасти, намерих си майстор който се нави да я прави. Ще рискувам да я отваря пък каквото излезе и ще държа в течение.

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X