Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциал/заден/-омасляване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дано само да не са напръскали с пръски от заваряването по зъбите на механизмите вътре.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Kirilpm
      Kirilpm коментира
      Редактиране на коментар
      Е като майстор заварчик, вярваш ли че пръските от телоподаващото ще залепнат по мазни, студени и доста масивни железа?
      Еле пък при такава сила на тока.

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Вярвам. Ма не е до вяра, а до видяно и пробвано.
      Мазното помага малко против залепването, но студеното-никак, Залепва си идеално.
      То на това място уж няма зъби, а само гърба на короната, ама знае ли човек, Мърфи си е гадняр...

• Kirilpm
      Kirilpm коментира
      Редактиране на коментар
      Моя опит показва, че при слаб ток пръските почти не залепват, а тоя капак съм сигурен, че са го кърпили много внимателно и с много слаб ток.Когато тока е силен студеното не оказва влияние, но мазнотиите пречат, особено ако има налеп от масло.И в краен случай ако Мърфи е бил много, ама много гаден дори да залепне някоя пръска в контактното петно между пиньона и короната, при първия оборот ще го отнесат като куцо пиле домат и после отива в магнита на пробката.

Дано!За сега върви добре и без проблем.
    VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Браво ! ​​​​​​
      Изглежда да е станало добре. Дано тоя възел да не ти прави проблеми вече и да си я караш със здраве.

П. П. Между другото не съм ти виждал Ферозата, ако не е проблем цъкни една снимка ей така...
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение
        Браво ! ​​​​​​
        Изглежда да е станало добре. Дано тоя възел да не ти прави проблеми вече и да си я караш със здраве.

П. П. Между другото не съм ти виждал Ферозата, ако не е проблем цъкни една снимка ей така...
        OK!

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Подновени отдясно-2_400x247.jpg Прегледи:4 Размер:32.6 КБ ID:6633889

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Подновени отляво-2_400x225.jpg Прегледи:4 Размер:28.5 КБ ID:6633890

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Аууу-предно нов_400x271.jpg Прегледи:4 Размер:34.0 КБ ID:6633891

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Задно нов_396x300.jpg Прегледи:4 Размер:39.2 КБ ID:6633892

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2978_400x300.JPG
Прегледи:159
Размер:41.1 КБ
ID:6633896

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2981_400x300.JPG
Прегледи:160
Размер:46.2 КБ
ID:6633897

и т.н.
        Последно редактирано от dit_dh; 11-08-20, 20:14.
        VENI-VIDI-VICI!

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Че тя много лачена бе...
          Докторска

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          Спретнато „дете„ .

Преди няколко месеца намерих майстор да ми постави пискало за оставени включени фарове/возя си пискалото от 1993 година-във Вартбурта и после във Ферозата/Та той пораздигна стелки ,постелки и пр- и /не разбрал откога карам колата/ми вика:Много си се минал!Що бе?Ами вика,много е кърпена.Ми че тя ако не беше кърпена,щеше ли да ме вози до сега!Та си иска гледане,де.За да може винаги да е "на линия"-особено зимно време.Имал съм възможност през годините да отбележа,че живеем като на офроуд
        VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Здравейте!
          Днес и аз открих омасляване по ръкавите на задния мост в зоната на захващане на ресьорите. От ляво даже листовете са омазани.
          Някой ако е минал през тази епопея, моля да сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от stoer Преглед на мнение
            Здравейте!
            Днес и аз открих омасляване по ръкавите на задния мост в зоната на захващане на ресьорите. От ляво даже листовете са омазани.
            Някой ако е минал през тази епопея, моля да сподели.
            Много са минали. Казва се гнилоч. Трябва да свалиш и разхвърляш моста, за да видиш дали изобщо е поправимо. Моста би-трабвало да гние отвън навътре, тъй че най-вероятно е поправимо, стига целия мост да не е станал на едно огромно парче ръжда.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X