Надявам се все пак някой да знае последователността на разглобяване специално на Териоса. Предполагам че е различно от Роки и Ферози,но все пак! Сигурно и кардани се свалят,а!? Просто му е дошло времето за смяна. Дръпнах една кола от калта за секунди и изчуре и замириса. Второ замирисване стана в същия ден на едно кратко изкачване. Общо взето е такава историйката ми. Предварително ви благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на съединител,на Териос!?
Свий
X
-
До: Смяна на съединител,на Териос!?
Не би трябвало, да има същественна разлика с Ферозата, нито пък с Ладата дори.
Аз скоро се борих със скорости и раздатка на Фероза и имам пресни спомени - ако си средно сръчен и имаш условия, става за половин ден.
Щракни някоя снимка отдолу, да видим 7-те разлики.
-
А сигурен ли си , че ти е заминал съединителя. До колкото знам териоса няма понижаващи и е нормално да ти замирише съединителя при каране извън пътя. Критерий за износен, е като караш на директна предавка като подадеш газ да буксува.Bertone freeclimber 1.8 115hp
Коментар
-
Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениеА сигурен ли си , че ти е заминал съединителя. До колкото знам териоса няма понижаващи и е нормално да ти замирише съединителя при каране извън пътя. Критерий за износен, е като караш на директна предавка като подадеш газ да буксува.
Коментар
-
Благодаря на всички. Свалянето на карданите ми беше любопитно,щото другото горе долу е едно и също. Със сигурност няма да барам аз,но ще съм до майстора, с който сме добри приятели. За снимка от долу има две предпазни ламарини с изолация и не се вижда добре. Сега събирам цени и вече съм готов с тях ,но ще отложа докато събера парички. А и сега съм с мотора за сезона. Предполагам есента ще задействам нещата. Малко парадоксално ще кажа за цените. Комлект /феродов,притискателен и лагер/ на valeo 720лв. Японски комплект-фер.диск 129лв.+прит.диск 137лв.+лагер 49лв=315лв. На "Zax"-/не знам дали се изписва така/ е 370лв. ПОчна ли ремонта обаче ще сменям и други неща,като ролка-41лв.,ремък-31лв.,филтри маслен 7лв.,въздушен-14лв. а може и семеринги. Имам теч на масло,но не се вижда добре от къде е. Горе-долу така стоят нещата при мен. Дано и аз да съм станал полезен с цените. Доставката не знам от къде е, но е за един ден. Става въпрос за в Благоевград. Приятно и весело лято
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар