Колеги имам проблем с предния ляв апарат. Когато минавам по дупки и неравности трака ужасно като натисна педала на спирачките спира. Накладките са нови и проблема не е в тях. Помогнете моля!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Тракане в предните спирачки

Свий

X
- 

До: Тракане в предните спирачки

Може да трака по две причини - износени водачи на спирачния апарат или липсващи пластини които уплътняват накладките. В първия случай апарата се сваля и се носи на кадърен стругар да направи нови водачи, във втория пластините се заменят с нещо налично по магазините. Аз на Рокито бях слагал някакви от Фиат.

- 

Ако е от липсващи пластини - колегата niki_p ги има. Цената е около 20-тина лева комплекта. Стават идеално. Координати на магазина има в търговския раздел.

ПП:
 Ако работата опре до няколко пластини, моите старите са някъде в мазето. Имам 5 или 6, няколко липсваха.Последно редактирано от Иван Горчев; 24-07-09, 15:42.Аз не вярвам в чудеса!
 Разчитам на тях!
 - 1 like
 Коментар
- 

имах абсолютно същия проблем на същото място и ми се взе акъла докато разбера кво трака и понеже бях в гората като разбрах какво е реших проблема с една треска.начуках я под бисквитата и тракането спря а и ядовете ми също,и понеже временните работи стават постояни още съм така и няма ядове  
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар