Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За "О"-пръстена на делкото.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Еми като го пратиш със куриер знаеш ли дали изправено пътува или кой знае.Перката разглобена ли ?Ако може и номер на майстора във Сливен.

    Коментар


    • TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Пред куриера като го изпращаш, трябва да упоменеш, че трябва да пътува изправено. Там си им лепят лепенки, стрелки и каквото е нужно. Аз си го бях опаковал в кашонче, което сглобих по размери приблизителни. Перката, както си е монтирана на самото виско. Аз понеже я сменях, та ги бях разделил, но ги изпратих сглобени. Телефонът е : 0899/814422, но като напишеш в Гугъл ремонт на вискосъединители, си излиза фирмата, връзки, изисквания за изпращане и всичко, което е необходимо да се знае. Ще ти пратя линк на лични, ако не я намериш. че така е забранено.

  • #17
    Днес нямах време да сменям гарнитурата, защото трябваше да кося, но все пак свалих капака. Направи ми впечатление, че болтчетата се развиха много леко. Какво съм стягал?... И как няма да олива така... Утре ако остана време, ще почистя повърхностите добре и все пак, ще им мацна по малко силикон за гарнитури.
    Чудя се, дали да не и капна една смяна от това кауфланското 10-40... Вероятно не е много свят, но пък мога да го използвам за една промивка и след примерно 1-2 К да му сложа Тотал 5-40.
    Последно редактирано от TigerHunter; 12-05-20, 20:28.
    Your conscience is all you can take to your grave.

    Коментар


    • #18
      Не казАхте, дали ще си прецакам маторя, ако сложа кауфланско 10-40 поне за промивка?
      Your conscience is all you can take to your grave.

      Коментар


      • #19
        Това е офтопик по темата, но с виското ми нищо не стана. Томчев каза, че е строшен сепаратора на лагерчето и освен това и от семеринга сълзи. Опита да ми намери ново, но каза, че това което са му доставили не отговаря на топлинните показатели. Днес ми върна всичко и си поръчах втора употреба друго. Каза, че ако не е наред, ще ми го поправи безплатно, понеже се забави. В понеделник го чакам и почвам да сглобявам. Междувременно, направих куп други профилактики. Смених О-пръстена на делкото, гарнитурата на капака, измих двигателя. Промих яко с маркуча и охладителната система и радиатора. Залепих планките на радиатора, които се бяха разлепили. Смених тампони на двигател и раздатка. Купих нов антифриз и масло и маслен филтър. Термостата ще го сложа, когато монтирам всичко.
        Your conscience is all you can take to your grave.

        Коментар


        • #20
          Днес сложих старото виско, налях антифриз и я пуснах в движение. Не грее и всичко е добре засега. Само се появи едно прекъсване при подаване на газ и на ниски обороти при ускоряване.
          Когато сменях мотора пак беше така и се оказа кабел на първи цилиндър. Сега нямах време да ги ровя, но имам един комплект стари и ще опитвам. Ще пробвам да пусна клипове после.
          Не съм установил още, дали старото виско сработва, защото му беше доливано масло и на ръка вървеше стегнато. Когато запалих, се чуваше , но доста за кратко. Около 20-30 секунди. Понеже от семеринга тече, очаквам постепенно да охлаби напълно.Но явно промивката на цялата охладителна система, смяната на антифриза и новия термостат на 78 градуса дадоха добър резултат. Не загрява повече от средата на първите вълнички, а доста я поръчках из полето и после карах малко градско.
          Your conscience is all you can take to your grave.

          Коментар


          • #21
            Ето видео как работи. Чува се и прекъсването. Според мен е кабел.
             
            Your conscience is all you can take to your grave.

            Коментар


            • #22
               
              Your conscience is all you can take to your grave.

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X