Обява

Свий
Няма добавени обяви.

счупен преден мост на feroza

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: счупен преден мост на feroza

Е , ако са автоматични , дали не е възможно тях да е потрошил с това лашкане , а не дифа.... Гледах клипа , ама не много внимателно...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Е , ако са автоматични , дали не е възможно тях да е потрошил с това лашкане , а не дифа.... Гледах клипа , ама не много внимателно...
      Дай линк към тоя клип, моля.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Дай линк към тоя клип, моля.
        Ето:Тест полигон Фероза
        От темата "Лека тренировка на полигона" е ...(в хард разходките)

нещо не мога да се справя с линка. Сори..
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-07-09, 00:04. Причина: Корекция на линк и цитат

Коментар

Май наистина няма хъбове отпред. Като гледам са само капачки.

Гледам рязани калници, рязани пластмаси на предна броня, изнесени джанти, махнати подкалници.

Какъв размер са тия гуми? Ще да са над 235/75/15?? Мойта къса тампони на двигател и раздатка от зор, ама с дифове не съм имал никакви грижи. Има някаква причина за тая работа.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вярно изглеждат като капачки Не бях обърнал внимание...
            Е , ако е така ....

Коментар

Вярно изглеждат като капачки Не бях обърнал внимание...
              Е , ако е така ....
              Не изглеждат а СА! нито ръчния, нито автоматичния хъб изглеждат така, нито пък някой хъб въобще е толкова малък. Просто капачки с вътрешни шлици. Постоянно зацепени.

Коментар

Не знам какъв им е размера , ама на мен ми изглеждат като 31-ци. Ами предния мост на сухо с повече сцепление...

Коментар

Да чисти капачки са. Видях ги още когато Голди показа снимката в отговор на Спарки. Гледах и клипа след това и си мисля, че задния мост пое повече натоварвания от предния. Предния явно му е дошло време. А за раздатката попитах защото колегата каза, че докато се прибере е доронил останалото. Можеше просто да изключи предния мост, не, че щеше да има файда поне нямаше да има голямо натоварване и нямаше да ръмжи като беларус спортен модел по пътя.
                  Георги Танев (0+)
                  Land Rover Discovery 1 300 TDi
                  Land Rover Club Bulgaria
                  0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Може много неща да са. Може да са сателити например. Предния е само с два. Задния е с четири.

31-ци, каймани, изнесени джанти, постоянно зацепен. Може и с вода да се е напълнил в тая локва. Може и каре да е. Може и полуоска. Просто си трябва разглабяне, за да се види какво е станало. Другия колега, дето чупи дифове, беше строшил кожуха. Тук случая явно не е тоя. Моля колегата като тръгне да разглабя, да снима. Ще е от полза за всички ферозаджии.

Пак казвам - учудва ме че е строшен, понеже мойта вече 2 пъти къса тампон на първа бавна, а все още слава богу нямам проблем с предния диф. Баща ми пък вади и влачи дънери по горите с нея. Нямам идея, ама се сещам за един фактор - задните гуми са долу в гняста, а предните - отвън, и вероятно с по-добро сцепление от задните.

Коментар

Аз като гледам си опираше отдолу на шасито и раздатката , иначе би излязла според мен...
                      А Кайманите в калта са супер , но на сухо в някои случаи сцеплението май им идва малко в повече. Аз затова се спрях на Кобри , че мисля и малко по Хасфалт да я покарвам... Всичко е компромис...
                      Както и да е , успех на колегата и наистина ше е интересно да качи снимки от ремонта.
                      Последно редактирано от TigerHunter; 11-07-09, 00:10.

Коментар

Аз като гледам си опираше отдолу на шасито и раздатката , иначе би излязла според мен...
                        Е, ръба не е кой-знае колко голям. Ама има коловози, и те го спираха. То се вижда че като се качи, и в предния мост няма никакво сцепление, или на едната, или на другата предна гума. А 31-ци на фероза са все едно 33-ки на патрул, по отношение на клиренс. В тоя му вид явно е нелеко препятствието.

Коментар

бях с 31ци кайманите са 215R15 но преди да ги сложа ги наложихме на 31ците и височината им е същата , а почна ли ремонта обещавам да има снимки , според мен се счупи тъй като просто имаше малко по-голям луфт на короната и пиньона отпред

Коментар

Колега малко късно се включвам до сега съм сменил 4-ри предни дифа и не съм се натъквал да има разлики в зъбите така че купувай смело.А относно агресивните гуми някъде бях пуснал снимки какво се случва с Ферозата с Каймани 235/75/15 когато не се внимава!!!!
                            Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                            тел. 0898327627
                            Радослав

Коментар

Няма хъбове и моята е така,постоянно са зацепени и хубавото им е че не ми се налага да слизам в калта например да ги включвам а и мога да си буксувам напред-назад колкото си искам.

Коментар

дифа още вчера го смених около час и половина трае операцията , старият е с преебан лагер луфта е бил малко по-голям и затова короната е с доста изпотрошени зъби малко по-късно ще кача снимки както обещах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X