Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интерколер за Дайхатсу Роки 2.8 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Интерколер за Дайхатсу Роки 2.8 TD

Здравейте приятели! Преди няколко месеца се сдобих с джипка Дайхатсу Роки 2.8 TD. Много съм доволен ,до момента когато температурите се вдигнаха... сега започна да загрява. Забелязах ,че някой си е играл да слага по-голяма пита на интерколера пред радиатора. Молбата ми е ,някой да ми каже от къде мога да си купя оригинален ,разбрах че питата е по-малка и е отстрани. Ще бъда благодарен на всякаква информация за да си открия колер-а

До: Интерколер за Дайхатсу Роки 2.8 TD

А сигурен ли си че загрява от това? Прегледа ли охладителната система - термостат, капачка, радиатор, вискосъединител? Опита ли да промиеш? Смени ли антифриза?

Защото съвсем не е сигурно че интеркулера ще ти реши проблема, а дори може да го направи по-сериозен.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Щом двата радиатора са един пред друг провери да няма боклуци между тях. Редовно се събират всякакви мизерии.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Направил съм цялостно обслужване на охладителната система....имам съмнение от вискосъединителя,когато трябва да се включи,перката се върти слабо. Има ли начин да си намеря друг вискосъединител или ако не ,то поне някак да го модифицирам? Благодаря ви предварително

Коментар

Темата с виското е дъвкана безброй пъти. Разтърси се из подфорума "DAIHATSU", и ще разбереш къде и какво продават, заедно с адреси, телефони и т.н. После ти остава само да звъниш и да питаш. Ако виското не ти е в ред, никак не е за учудване че загрява. Трабва отчетливо да го чуваш, като е зацепило, а и трабва при първо палене за деня, в първата минута-две да е зацепило, независимо че е студвен двигателя, и след това да отцепва. Ако не, значи не е в ред. Затова и загрява.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от freemen1 Преглед на мнение
            Има ли начин да си намеря друг вискосъединител или ако не ,то поне някак да го модифицирам? Благодаря ви предварително
            Имам наличен.
            Един клиент го беше поръчал за Фероза, а се оказа че е за Роки ....
            Остави го да го продавам ...
            Само цената няма да ти хареса .... 500 лв. ......
            Толкова платил за него.

Повтарям не е мой!

Моя е зацепен с четири болта от 8 (осем ) години ...
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодаря ви приятели.. толкова пари не ми се заделят, май ще се наложи да го модифицирам

Коментар

Първоначално публикуван от freemen1 Преглед на мнение
                Благодаря ви приятели.. толкова пари не ми се заделят, май ще се наложи да го модифицирам
                Не се занимавай с изгубени каузи. Охлаждането е много важно, за да се рискува.
                Виж тази тема
                http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=61480&highlight=%C0%EF%EB%E0%F3%F1
                Един от двата модела налични на пазара виско муфи става за Роки – този с ОЕМ № 16210-87103. Ценат за него е по-ниска –около 130 лв.

Коментар

Delcho благодаря за инфо-то .... искрено се надявам да има в този магазин

Коментар

Ако не намериш и слагаш няколко планки на перката и я захващаш директно за вала с няколко болта. няма да се плашиш от страхотният рев на двигателя ще свикнеш...(моята беше така за кратко но скъса заварките) но после смених гарнитурата на главата и всичко си тръгна по нормално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X