Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лесно ли намирате части за Дайхатсу?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лесно ли намирате части за Дайхатсу?

Колеги, сигурно ви е странен въпроса, но ще обясня. Загледал съм се в едно Дайхатсу Хайджет и преди да взема решение ще го купувам ли искам да се консултирам с вас относно частите. Освен, че е Дайхатсу, модела не е толкова популярен като Роки или Фероза. Та се притеснявам за намирането на части. А, и освен това някой от вас пазарувал ли е части от Германия, Италия или Гърция?
    Ще съм благодарен на съветите ви.
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

До: Лесно ли намирате части за Дайхатсу?

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
    Колеги, сигурно ви е странен въпроса, но ще обясня. Загледал съм се в едно Дайхатсу Хайджет и преди да взема решение ще го купувам ли искам да се консултирам с вас относно частите. Освен, че е Дайхатсу, модела не е толкова популярен като Роки или Фероза. Та се притеснявам за намирането на части. А, и освен това някой от вас пазарувал ли е части от Германия, Италия или Гърция?
    Ще съм благодарен на съветите ви.

ХА!!! Едно от именат аму е Toyota Sparky.

Сигурно ще е здраво, иначе. Не съм чул за трошливо дайхацу. Имаше преди време и такива на субару.
    За частите - забравяш за официалния представител - главорези са и са за бой.

А конкретно за това намират ли се - не знам. Виж какво се продава в eBay, щото пазаруването от UK и Германия вече е песен. От UK съм си пазарувал хъбове, шарнири и гарнитури за нисана, а от германия - ресори за ферозата. Никакви грижи, при това идват на конкурентни цени тук, въпреки транспорта. А и ЕКОНТ вече имат офис в Лондон, и транспорта от там за 30-40 килограмви пратки е около 100лв.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ХА!!! Едно от именат аму е Toyota Sparky.

Сигурно ще е здраво, иначе. Не съм чул за трошливо дайхацу. Имаше преди време и такива на субару.
      За частите - забравяш за официалния представител - главорези са и са за бой.

А конкретно за това намират ли се - не знам. Виж какво се продава в eBay, щото пазаруването от UK и Германия вече е песен. От UK съм си пазарувал хъбове, шарнири и гарнитури за нисана, а от германия - ресори за ферозата. Никакви грижи, при това идват на конкурентни цени тук, въпреки транспорта. А и ЕКОНТ вече имат офис в Лондон, и транспорта от там за 30-40 килограмви пратки е около 100лв.
      Не, не е Toyota Sparky, това Дайхатсу си е стара машина - 95, 96година, ама е 4х4 и затова ме интересува.
      Благодаря за инфо-то, вече започнах да ръчкам Гугъл!
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

е колега стига с обидите
        стара била та наще Ферозки да не са токущо излезли от завода
        дай тогава снимки на това Дайхатсу да го видим и ние

Коментар

Хайджета не е ли минибусче и май е 4х4...?! Тука във Форума май един колега продаваше две такива...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да,прав си и мисля,че за двете искаше около 3000лв.Ако не се лъжа мисля,че беше от Търговище.
            По-добре господар в ада, отколкото слуга в рая.

Коментар

Първоначално публикуван от lourans Преглед на мнение
              Да,прав си и мисля,че за двете искаше около 3000лв.Ако не се лъжа мисля,че беше от Търговище.
              Не се лъжеш, така е. Аз като си търсех мойта Фероза бях изчел всичко де що има и бях попаднал и на неговата обява.
              Георги Танев (0+)
              Land Rover Discovery 1 300 TDi
              Land Rover Club Bulgaria
              0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X