Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор за ФЕРОЗА-от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радиатор за ФЕРОЗА-от къде?

Добавките за спиране на течове, временно решиха проблема но временно.
    Закупуването на стар не ми се сттрува надеждно решение, а нов от представителя на ДАЙХАТСУ е доста скъпо удоволствие.
    Ако някой сподели инфо за възможна замяна с нов не оригинален радиатор, ще съм благодарен.

До: Радиатор за ФЕРОЗА-от къде?

Фирма "Косер" примено.... Ама ще има разминавания..... По размер, или друго.... Питай Явор - Вромос, по спомени са му направили по размерите на стар радиатор чисто нов......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

здравей колега мисла, че някой от колегите беше закупил нов такъв, но не мога да ти кажа повече ивфо (да не те излъжа)

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
        здравей колега мисла, че някой от колегите беше закупил нов такъв, но не мога да ти кажа повече ивфо (да не те излъжа)
        Човека е iiiopo - цената беше около 300лв. някъде.

Коментар

Аз си го смених с нов. 360 лв. в един от магазините на ул. Симеон.
          Това беше най евтиното което намерих.
          Аз също си мислех за приспособяване от друга кола, но в крайна сметка се отказах.
          Двигателите на Ферозита са доста чувствителни откъм прегряване и шега с охлаждането не ми се правеше.
          Успех.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
            Аз си го смених с нов. 360 лв. в един от магазините на ул. Симеон.
            Това беше най евтиното което намерих.
            Аз също си мислех за приспособяване от друга кола, но в крайна сметка се отказах.
            Двигателите на Ферозита са доста чувствителни откъм прегряване и шега с охлаждането не ми се правеше.
            Успех.
            360 лева е добър вариант за нов радиатор.
            Би ли споделил малко по-подробно - има ли разминаване в елементите на окачването при монтаж, име на фирмата която ги предлага или по-точен(може и описателен)адрес?

Коментар

Моите съболезнования!Аз си купих нов-от магазин във Враца.Много трудно ми го намериха и ми отрязаха главата с 420лв.Черешката на тортата беше ,че почти веднага протече и се оказа почти незалепен по предния горен ръб.Добре че имам приятели та го залепиха.Сега пак се опитва да протече в малък участък,та ще го лепим отново.Мъкъ,мъка...
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Първоначално публикуван от stzz Преглед на мнение
                360 лева е добър вариант за нов радиатор.
                Би ли споделил малко по-подробно - има ли разминаване в елементите на окачването при монтаж, име на фирмата която ги предлага или по-точен(може и описателен)адрес?
                Разлика няма. Но за всеки случай отиди със стария за сравнение, защото до колкото знам за Фероза има 2 вида радиатори. Магазина от който го купих се намира: от Опълченска по Симеон посока Ботев, първия магазин за японски авточасти от дясната страна. Купих го март месец и беше последен. За сега нямам ядове с него.
                О899 2б2 1З2

Коментар

Утре ще изнамеря телефона на едни в Пловдив,в каталога им изровихме радиатор дори за F 20,но го нямаха наличен .
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Утре ще изнамеря телефона на едни в Пловдив,в каталога им изровихме радиатор дори за F 20,но го нямаха наличен .
                    Особено ценна ще ми бъде информация за търговец от Пловдив!!!

Коментар

Ето това са старите телефони 032/643 992,643 999-Сикона. Като звънях,запис обяснява,че телефона е сменен и диктува новия номер,уви,непомня къде го записах.Звънете на първия телефон,второто е факс.
                      Успех.
                      ппЕто кво показа чичо Гугъл

ул./бул. Кукленско шосе № 12населено място: Пловдив кв./ж.к.: центъробласт: Пловдив (300 метра след х-л Родопи) мобилен телефон: 0888 52 32 50
                      телефон: 032 67 48 00
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

taran, благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X