Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с генерацията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с генерацията

Вече четири пъти късам тръби по генерацията.

Единя път тръбата се откъсна от задната част на гърнето.
    Втория път на заварката на тръбата и гърнето отпред.
    Третия на снадката пред гърнето, и за
    последно вчера на кривката над задната полуоска.

Всеки път това се случва при преминаване с висока скорост през някоя дупка или неравност по пътя. Чува се яко блъскане отдолу и ставам спортен модел.

Оказава се май следния ефект - нямам ударен тампон над задната лява полуоска. Явно полуоската се вдига рязко нагоре и удря в тръбата, при което се къса където е най-слабо.

След последното късане скъсаната тръба зад ауспуха е ударила яко и резервоара и му направи цепка. Добре, че имах само 5-6 литра бензин и не се запалих.

Сега пак търся резервоар. и все още не мога да намеря задни ударни тампони.

Накакъв съвет от какво стават тампони? Тук в Бургас не мога да намеря.
    А и ако някой има здрав резервоар или знае от къде да взема да казва.

Дали става от Мицубиши Паджеро ? На едно място ми казаха, че има здрав.

До: Проблеми с генерацията

За тампона ще проверя в Евро 07, ако го имат ще намеря как да ти го пратя, а за резервоара - ако изчакаш 4-5 дни да сваля моя и да го видя дали е здрав - аз минавам на по-малкък, защото местя и газта отдолу.

Коментар

А така .. това с газта отдолу ще е интересно. И аз имам такава идея. Да пуснеш тема ...
      Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Diog Преглед на мнение
        А така .. това с газта отдолу ще е интересно. И аз имам такава идея. Да пуснеш тема ...
        Пуснал съм в клуба, ще пусна и тук....като го направя, вероятно другата седмица, ако котка не ми мине път.

Коментар

Какво разбирате под ударни тампони?За тампоните които стоят между рамата и купето ли става въпрос!

Коментар

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
            Какво разбирате под ударни тампони?За тампоните които стоят между рамата и купето ли става въпрос!
            Мен ми се струва,че става въпрос за тампона,който спира задния мост,да не се удря в шасито.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Питам ,защото като мина през дупка с по-голяма скорост и наистина имам удар отзад и отдолу на колата.Ако проблема е в тези тампони да ги сменям и аз.

Коментар

Огледай,да не са изгнили гредичките на купето-тогава тампоните м/у купето и шасито практически не играят,и се получава удар на купето в рамата.Вчера,гледах един такъв случай,и при него липсваше ограничителния тампон,над моста,но това беше малкия проблем.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  За тампона ще проверя в Евро 07, ако го имат ще намеря как да ти го пратя, а за резервоара - ако изчакаш 4-5 дни да сваля моя и да го видя дали е здрав - аз минавам на по-малкък, защото местя и газта отдолу.
                  Имам наколко познати, дето са правили този номер - газта отдолу до резервоара. Резервоара на 1/2, даже и на 1/3.

Но после някои от тях върнаха газовото обратно горе.

Мотивите:
                  Опасно е ако се кара на Офф-роуд или при каране с по-висока скорост.
                  Губи се общ литраж - бутилката макс. 30 литра + 20 бензин, което не е много.
                  Достъпа до бутилката става проблемен.

Явно зависи къде и как се кара колата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X