Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задно стъкло за Feroza

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Задно стъкло за Feroza

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    А с какво се реже? Има ли някакви особености в технологията?

Предполагам нещо диамантено и високооборотно. Не изключвам и ползването на разни "магични" смеси като терпентин например.
    Може и да не е точно това което търсиш ,но опитай по следния начин:Залепи тиксо по линията на рязане.След това я намажи с четка с керосин или газ за осветление.И много внимателно с флекса с диск с дебелина 1мм./по възможност диамантен или неметал/първо очертаваш контура и след това нежно го отрязваш.Дано да имаш успех.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      А с какво се реже? Има ли някакви особености в технологията?

Предполагам нещо диамантено и високооборотно. Не изключвам и ползването на разни "магични" смеси като терпентин например.
      Спарки извинявай, но когато си ме попитал, вече съм си бил тръгнал. През 90те нямаше някакви кой знае какви технологии .. та рязането общо взето го е обяснил колегата от горе. Дупченето по същия начин пак диамантени приличащи на цилиндър с различни диаметри завършващи на края с опашка като на бургия. Макс обороти и непрекъснато охлаждане за да не скапеш средния слой на триплекса. Примитивна работа бате .....
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
        По цени от морги:

комплект твърд таван, задно стъкло и всичките екстри за монтаж - 850 лева.
        Само тавана - 350 лева.
        Само стъкло и крепежите - 600 лева.
        Иванеееееееееее, къде са тия морги бе
        Много пари ти искат.
        Аз стъклото задното - без крепежите си го взех от морга в Пловдив посока летище Крумово за 160лв. Вярно е че и Тошко си прави пазарлъци, ама няма нищо общо тая цена с оная

Коментар

Опа ако някой има нужда от непрозрачен плексигласт мисля че е материала - дебелина около 5 6мм. имам един излишен перфектно изрязан за ферозката. Та ако някой го иска да звънне да се спазарим нещо

Коментар

Здравейте тъи като от малък съм по стъклата да ви кажа ако е истински триплекс закален не са мъчете аз колко са ма карали клиенти да режа от кво ли не в ателието няма рязане направо гърми и става на сол какви ли не елмази имам като почнеш от диамант до по хубави ролкови със смазка докато режеш.
            Наи добре щом е плоско не съм гледал моито дали е тъка но щом е отиваш при някои големичка фирма за стъклопакети наи добре, и си поръчваш обикнивенно стъкло но трябва да имаш шаблон на стъклото или да земиш от някои колега назаем за малко само да се очертае, после всичко е лесно реже се лесно щото е обикновенно и лесно се дупчи чак след това се закалява, но това вече фирмата за стъкла се оправя пращат го в някои фирма с която работет испичат го и си готов, само нагревателите незнам как ще оправиш.
            Успех

Коментар

Колеги неска хвърлих един поглед на задното стъкло не се мъчете хич не е право има си извивка, така че няма как да стане, освен ако нямате познат в някои пещ да направи кълъп и тъка хем да го излее хем ще се огъне, помислете по въпроса питаите, смятаите колко стъкла ви трябват и дали ще има кирия да се прави тази процедура.
              А иначе от перциглас ще стане щото тои е податлив на огъвания.
              А ако не знаете към кои да се обърнете ще питам нашия доставчик каде закалява и кое колко ще струва, даже и за огъването ще питам как седи въпроса но сигурно ще мине някои друга седмица.

Коментар

Колеги от цялата страна ПОМОГНЕТЕ
                ако в градовете от които сте имате (авто)морги и случайно в тях ви попадне на погледа задно стъкло за Ферозата, моля ви се обадете ми се за да ощастливя моята Фероза. Предварително ви благодаря.

Коментар

Днес си направих стъкло от кополиестер стана прилично е не е като истинско стъкло но е добре!

Коментар

Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнение
                    Днес си направих стъкло от кополиестер стана прилично е не е като истинско стъкло но е добре!
                    Снимай де. Ще е интересно на всички.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

колеги дали има някои от Варна да провери една фероза за задно стъкло. в мобилето е обявата. свържете се с мен колеги от варна. 0888 308 572

Коментар

Ето снимки на стъклото от кополиестер.
                        Прикачени файлове

Коментар

Преди известно време и аз имах същия проблем с намирането на задно стъкло за Ферозката ,след като не намерих втора употреба си поръчах ново от Кобра.Спомням си че ми предложиха два вида- китайско за 180 лв.и европейско за 400 лв. Е, предпочетох по-евтиния вариант ,но се оказа че кривината на стъклото не отговаря на оригиналното и не става за монтаж, та се наложи да им го върна.Така,че колеги имайте едно на ум и с покупката на ново стъкло.

Коментар

Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнение
                            Ето снимки на стъклото от кополиестер.
                            Изглежда много добре! Уплътнява ли хубаво?

Коментар

Не е като истинско стъкло но е прилично!
                              Сега в тези яки дъждове не пропуска вода изобщо мисля че ще върши работа! Като направим среща на фенове на Фероза ще го покажа!

Коментар

аз съм с перциглас но не уплатнява така добре както стъклото и в двата края ми подлизва вода и се стича в багажника, а от там ми е направила такива бели тази вода че не ми се говори. затова предпочитам да е стъкло

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X