Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фероза - промиване на спирачната система

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фероза - промиване на спирачната система

Реших да промия спирачната система и с изненада разбрах, че отзад има само една пробка за обезвъздушаване - на задно ляво колело. При тази схема реда на работа май следва да е:
    задно ляво - предно дясно - предно ляво
    Има ли някаква особенност в процеса? Правил съм го на ЛАДА.Мотора трябва ли да работи заради сервото?

До: Фероза - промиване на спирачната система

Да отзад е с една пробка. Принципно няма значение на кое колело е. Преходния маркуч между двата задни спирачни апарата излиза от горния отвор на единя и влиза в долния отвор на другия. Така въздуха в системата няма къде да избяга освен към пробката.
    Не мисля, че има значение последователността на обезвъздушаване.
    О899 2б2 1З2

Коментар

До: Фероза - промиване на спирачната система

А можеш и да отидеш при Vladi333. Там ще ти промият системата и сменат спирачната течност, без да се цапаш.

Иначе, не, серво не е необходимо. Необходими с 2-ма човека и достатъчно количество спирачна течност, за да си сигурен че навсякъде е напълнило с новата.

Слагай DOT4 или DOT5.1.

Последователността на обезвъздушаване няма значение. Аз обикновено почвам отзад, обаче. По-дълги са тръбите и поемат повече течност.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X