Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Утре?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Утре?

Единствената ми причина са тези 350 км.до Софето и ако за Априлци остане за 4,5 юли пак пропадам заради тъпите избори,а и темата в клуба никой не я нищи нещо. Дайте по -сериозно бе хора.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
      ехааааа
      ...че сме имали уважителни причини за отсъствието си от такова ВАЖНО събитие като пиене на студена бира и ядене на пържоли
      ....
      Аз заради едно такова събитие съм без книжка в момента. Затова и не успях да дойда на 6-ти.
      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
      Walter Rohrl
      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от karno Преглед на мнение
        Единствената ми причина са тези 350 км.до Софето и ако за Априлци остане за 4,5 юли пак пропадам заради тъпите избори,а и темата в клуба никой не я нищи нещо. Дайте по -сериозно бе хора.
        тъпите избори са факт, а 350те км. са си фактор да влезеш в темата неудобни седалки
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
          Аз заради едно такова събитие съм без книжка в момента. Затова и не успях да дойда на 6-ти.
          поради тая причина бях подготвил и рехава леглова база, ма тия дето дойдоха пиха само по една бира аз ги видях ЗАКЛЕВАМ СЕ
          Съжалявам за книжката! Ма ако беше казал щяхме да дойдеме да те вземем
          Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X