Здравеите колеги, бях попитал за този проблем и преди но един от вас ми каза да погледна в тема "скърцане в предния мост" търсих намерих малко информация но нищо особенно, също така колегата каза че може да е от ограничителните болтове.Наистина това е доста възможно но трябва да сам завъртял доста волана, затова напавих друг тест просто слязох от сравнително нисък бордюр около 5-10см с подщи минимално завъртане на волана с цел да отпиша ограничителните болтове, и така стана но пак истрака.Затова огледах отпред имаше една щанга късичка която де държи на два болта, мисля че е за реглажа, няма луфтове но се върти и трака, но малко съмнително да е тя.Затова направо отидох при един колега които има фероза и го помолих дали може да погледна отдолу тъи като тои има сервис би трябвало да е в ред само да не е като лафа за "обущаря дето ходел бос", та колега даже я вкара на канала да я огледам и така видях че и неговите щангички лопат затова го отписвам тва, когато му споменах тои ми каза че този проблем е от торсиона показа ми го кое е, щото аз незнаех кое е и за какво е и каза да го натегна малко но да не прекалявам, вие какво бихте казали по въпроса или проблема е друг
Също така имам малко теч отпред от диференцяла в дясно на исхода кам полуоската мисля че така се казва ако не бъркам, тва е щангичката с двата маншона.За този въпрос питах тоя колега пак и тои каза че те всички трябва да имат луфт но на вътре на вън не на ляво и дясно а моита има тя не че и неговата нямаше ама аре, та какво има там вътре и какво ме очаква за смяна и може ли да ми истече маслото от диференцяла

Също така имам малко теч отпред от диференцяла в дясно на исхода кам полуоската мисля че така се казва ако не бъркам, тва е щангичката с двата маншона.За този въпрос питах тоя колега пак и тои каза че те всички трябва да имат луфт но на вътре на вън не на ляво и дясно а моита има тя не че и неговата нямаше ама аре, та какво има там вътре и какво ме очаква за смяна и може ли да ми истече маслото от диференцяла

Коментар