Здравейте колеги аз съм нов тук във форума и съм се навил да купувам едно DAIHATSU Feroza не съм много сигорен за модела понеже не пише нищо по него ходех на оглед общо взето е пълна кочина
но цената е доста добра нито успях да го запаля нито нищо обеждават ме че всичко му е работело само ималопроблем с карбуратора ( незнам и какав му е двигателя) видях че му е свален задния кардан. Вапроса ми е дали да се хващам да го правя или да търся нещо по читаво. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на DAIHATSU
Свий
X
-
До: Покупка на DAIHATSU
Според мен, въобще не се занимавай !!!Първоначално публикуван от pronar Преглед на мнениеЗдравейте колеги аз съм нов тук във форума и съм се навил да купувам едно DAIHATSU Feroza не съм много сигорен за модела понеже не пише нищо по него ходех на оглед общо взето е пълна кочина
но цената е доста добра нито успях да го запаля нито нищо обеждават ме че всичко му е работело само ималопроблем с карбуратора ( незнам и какав му е двигателя) видях че му е свален задния кардан. Вапроса ми е дали да се хващам да го правя или да търся нещо по читаво. Благодаря предварително.
Огледай тук обявите, имаше добри екземпляри на добри цени.
Приключенията с карбуратора нямат край, без заден кардан.. ???
И като видиш ,че ръждясало цялото...
-
Значи под ред:
- проблемите с паленето може да са компресия, карбуратор, липса на гориво, токове, високо напрежение, трябва да се прецезира за да се сметне колко ще струва ремонта;
- щом е с карбуратор значи е 1,6, 16V, те друг нямат на Фероза, 87 коня ако не се лъжа;
- за задния кардан - може да е счупена раздатката или задния диф.
Звънни по моргите за цени за тези неща + продажната цена на джипа и сам ще прецениш дали има смисъл.
Въобще има ли нещо по него, което да работи и да може да се провери?
Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
значи аз снощи я огледах и ваобще не се мъчих да я паля задния кардан ми казаха че е свален понеже са му сменяли карето иначе се калнеше че всичко ми е работело до последно , а джипката не е карана повече от година а що се отнася за цената е под 1000 лв.
Коментар
-
Знанията които ще придобиеш, докато го оправяш, със сигурност струват повече от 1000лв. Успех!Първоначално публикуван от pronar Преглед на мнениезначи аз снощи я огледах и ваобще не се мъчих да я паля задния кардан ми казаха че е свален понеже са му сменяли карето иначе се калнеше че всичко ми е работело до последно , а джипката не е карана повече от година а що се отнася за цената е под 1000 лв.
Коментар
-
Моята на беше палена 4 години в България и поне още толкова в Италия. Стига да няма нещо сериозно счупено може да се подкара. При мен причината беше в кабелите.Първоначално публикуван от pronar Преглед на мнениезначи аз снощи я огледах и ваобще не се мъчих да я паля задния кардан ми казаха че е свален понеже са му сменяли карето иначе се калнеше че всичко ми е работело до последно , а джипката не е карана повече от година а що се отнася за цената е под 1000 лв.
Всеки може да ти твърди всичко за състоянието, но гледането и плащането си остават за теб. Ако се откажеш звънни един телефон, че си търся фероза за части, а тази изглежда доста подходяща
Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
аз че ще мина 1000 лв за части е сигорно но дилемата е дали да е тази или да търся нещо по читаво, за паленето този мо обяща че ще можем да я заполим но какво да гледам по нея дали работи: деференциали , раздатки???? консултирах се с една авто морга и ми казаха следните цени:
Карбуратор кадето със сигорност има проблем 100 лв.
Кардан 150 лв
Деференциал 200 лв.
а що се отнася за части става , иначе като я гледаш секаш е била пезена скоро е пребоядисвана но след това стоене в храстите кита по нея се е напукал.
Ако има някои колега който им разбира ще съм благодарен ако помогне при огледа
Коментар
-
Голяма болка е шасито. Има доста теми за ремот на гнили шасита, не са 1-2. Без да пали и да може да се подкара огледа е сложен. Отделно списъкът с неща за смяна на седяла една година кола е доста дълъг.
Къде се намира и кога смяташ да я гледаш?Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Ох, ами аз бих я взела и да я продам на части. Ако обаче не ти се занимава - търси друго. Ако обаче се "запалиш", ако и тя "запали" - тогава вече му мисли..........за джипа има лечение, но не и за теб.
Друго какво да ти кажа щом се "чудиш" значи има нещо в тая кола - иначе вообще нямаше да пускаш тази тема и отдавна да си забравил за тая "кочина"
Абе вземи я бе човек - иначе онея заплеси от моргата ще я изпродадат до кости и ще си напълнят гушките.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар