Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на DAIHATSU

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на DAIHATSU

Здравейте колеги аз съм нов тук във форума и съм се навил да купувам едно DAIHATSU Feroza не съм много сигорен за модела понеже не пише нищо по него ходех на оглед общо взето е пълна кочина но цената е доста добра нито успях да го запаля нито нищо обеждават ме че всичко му е работело само ималопроблем с карбуратора ( незнам и какав му е двигателя) видях че му е свален задния кардан. Вапроса ми е дали да се хващам да го правя или да търся нещо по читаво. Благодаря предварително.

До: Покупка на DAIHATSU

Първоначално публикуван от pronar Преглед на мнение
    Здравейте колеги аз съм нов тук във форума и съм се навил да купувам едно DAIHATSU Feroza не съм много сигорен за модела понеже не пише нищо по него ходех на оглед общо взето е пълна кочина но цената е доста добра нито успях да го запаля нито нищо обеждават ме че всичко му е работело само ималопроблем с карбуратора ( незнам и какав му е двигателя) видях че му е свален задния кардан. Вапроса ми е дали да се хващам да го правя или да търся нещо по читаво. Благодаря предварително.
    Според мен, въобще не се занимавай !!!
    Огледай тук обявите, имаше добри екземпляри на добри цени.

Приключенията с карбуратора нямат край, без заден кардан.. ???
    И като видиш ,че ръждясало цялото...

Коментар

Значи под ред:
      - проблемите с паленето може да са компресия, карбуратор, липса на гориво, токове, високо напрежение, трябва да се прецезира за да се сметне колко ще струва ремонта;
      - щом е с карбуратор значи е 1,6, 16V, те друг нямат на Фероза, 87 коня ако не се лъжа;
      - за задния кардан - може да е счупена раздатката или задния диф.

Звънни по моргите за цени за тези неща + продажната цена на джипа и сам ще прецениш дали има смисъл.

Въобще има ли нещо по него, което да работи и да може да се провери?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Парите и времето които ще загубиш да стегнеш "кочината" може и да са в повече от колкото да вземеш нещо по-читаво и работещо.
        О899 2б2 1З2

Коментар

значи аз снощи я огледах и ваобще не се мъчих да я паля задния кардан ми казаха че е свален понеже са му сменяли карето иначе се калнеше че всичко ми е работело до последно , а джипката не е карана повече от година а що се отнася за цената е под 1000 лв.

Коментар

значи аз снощи я огледах и ваобще не се мъчих да я паля задния кардан ми казаха че е свален понеже са му сменяли карето иначе се калнеше че всичко ми е работело до последно , а джипката не е карана повече от година а що се отнася за цената е под 1000 лв.
            Знанията които ще придобиеш, докато го оправяш, със сигурност струват повече от 1000лв. Успех!

Коментар

За части поне става

Коментар

Моята на беше палена 4 години в България и поне още толкова в Италия. Стига да няма нещо сериозно счупено може да се подкара. При мен причината беше в кабелите.

Всеки може да ти твърди всичко за състоянието, но гледането и плащането си остават за теб. Ако се откажеш звънни един телефон, че си търся фероза за части, а тази изглежда доста подходяща
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

аз че ще мина 1000 лв за части е сигорно но дилемата е дали да е тази или да търся нещо по читаво, за паленето този мо обяща че ще можем да я заполим но какво да гледам по нея дали работи: деференциали , раздатки???? консултирах се с една авто морга и ми казаха следните цени:
                  Карбуратор кадето със сигорност има проблем 100 лв.
                  Кардан 150 лв
                  Деференциал 200 лв.
                  а що се отнася за части става , иначе като я гледаш секаш е била пезена скоро е пребоядисвана но след това стоене в храстите кита по нея се е напукал. Ако има някои колега който им разбира ще съм благодарен ако помогне при огледа

Коментар

Голяма болка е шасито. Има доста теми за ремот на гнили шасита, не са 1-2. Без да пали и да може да се подкара огледа е сложен. Отделно списъкът с неща за смяна на седяла една година кола е доста дълъг.

Къде се намира и кога смяташ да я гледаш?
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

в едно село до добрич се намира и мисля кам понеделник-вторник да сепробвам да я подкарам

Коментар

Ако пламне взимай я не се моткай,един сезон да те изкара пак си на далавера щом е и под 1000 лв,парите са си в нея ще ги избиеш от части,стига да не се влюбиш страстно и да речеш да я правиш калдъръм кокона

Коментар

Ох, ами аз бих я взела и да я продам на части. Ако обаче не ти се занимава - търси друго. Ако обаче се "запалиш", ако и тя "запали" - тогава вече му мисли..........за джипа има лечение, но не и за теб.
                          Друго какво да ти кажа щом се "чудиш" значи има нещо в тая кола - иначе вообще нямаше да пускаш тази тема и отдавна да си забравил за тая "кочина"

Абе вземи я бе човек - иначе онея заплеси от моргата ще я изпродадат до кости и ще си напълнят гушките.

Коментар

Пък ако колегата не я иска, дайте да си спретнем една комбина и да я вземем за части? На всеки е нужно по нещо, като гледам.

Коментар

колеги аз се отказвам от тая фероза ще има доста работа по-нея. Ако някой се интересува мога да го свържа с продавача. Иначе сега се оглеждам за някоя Витарка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X