Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна седалка за Фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задна седалка за Фероза.

Здравейте,колеги Ферозаджии.Търся задна седалка за фероза.Моята е внос от Холандия и вместо седалка имаше някакви сандъци с прегради с неясно предназначение.Зет ми внася коли от Холандия и последната година внесе доста джипове и всичките до един бяха с изтръмбушени задни седалки сякаш тия хора нямат деца и приятели.
    Аз като ходя на лов по 7 човека съм качвал в Нивата като бързаме за друга пусия.Така че някой ако знае или не му трябва неговата да се обади .0888/123562
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

До: Задна седалка за Фероза.

Колега виж в мобилето има обяви за продажба на Ферози на части!

Коментар

Благодаря за информацията но не съм срещал.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Има, има! Дори едната е в София. Другите ги гледам по Петрич и Дупница основно.

Коментар

Абе аз има вероятност да я махна мойта - но това още не е сигурно.
          Провери ли по автоморгите

Коментар

Щом си се замислил значи си решил.Прави цена и се обаждай!0888123562

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
              Щом си се замислил значи си решил.Прави цена и се обаждай!0888123562
              аз съм жена, ако обичате използвайте женски род
              Ако реша ще ти звънна ...

Коментар

Хиляди извинения!Чакам на полусъединител!!!

Коментар

И аз мисля да сменям моята. Само да взема това, което смята да сложа и старата остава излишна.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                    И аз мисля да сменям моята. Само да взема това, което смята да сложа и старата остава излишна.
                    Ванка я сподели какво си намислил? Или е рано да питам още да не разваля изненадата
                    Георги Танев (0+)
                    Land Rover Discovery 1 300 TDi
                    Land Rover Club Bulgaria
                    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Тъй като съм голям фен на газификацията мисля как да напъхам по-голяма бутилка, дори 2...ако намеря масто. Заформя се идеята да кача задната седалка над калниците и бутилката да влезе под нея. Имам 2 комплекта седалки от баничарки, ако не стане с оригиналната ще пробвам да наместя някоя от двете или да направя от двете една. в 90% от времето се возя сам, радко се двама, за повече - до сега се е случвало един или два пъти за последната година. Все пак не искам да махам окончателно задното канапе, знае ли човек дали няма да се наложи да спя там
                      Изкам и да си отворя товарно място под седалката - примерно 15-20 см колкото да взлязат лопати, кирки, въжета, крик и всчико, което се търкаля из багажника в момента.

Като цяло това е идеята.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

офффф и мен много ме сърбят ръцете да направя разместване на мебелите и да изтърбуша задната седалка и да сложа единична и т.н. ноооооооооооооо.......съм също на полусъединител, още не е прехвърлена на мое име, а и ще трябват финанси .. да го
                        Много ми харесва интериора на колегата plamen atanasov има снимки на "супер роки" в профила му
                        Та за задната седалка затова изчаквам малко - месец не ми мърда обаче, затова не мога да вържа никой с нищо конкретно като уговорка
                        Ако някой ме изпревари - действайте.

Поздрави,
                        Мариана

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          Тъй като съм голям фен на газификацията мисля как да напъхам по-голяма бутилка, дори 2...ако намеря масто. Заформя се идеята да кача задната седалка над калниците и бутилката да влезе под нея. Имам 2 комплекта седалки от баничарки, ако не стане с оригиналната ще пробвам да наместя някоя от двете или да направя от двете една. в 90% от времето се возя сам, радко се двама, за повече - до сега се е случвало един или два пъти за последната година. Все пак не искам да махам окончателно задното канапе, знае ли човек дали няма да се наложи да спя там
                          Изкам и да си отворя товарно място под седалката - примерно 15-20 см колкото да взлязат лопати, кирки, въжета, крик и всчико, което се търкаля из багажника в момента.

Като цяло това е идеята.
                          Идеята не е никак лоша, че то място отзад направо си няма Аз сложих един куфар с инструменти и половината място отлете. А все още не съм се оборудвал с лопата, джак, въжета ..... къде ще ги побирам нямам си идея.
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Discovery 1 300 TDi
                          Land Rover Club Bulgaria
                          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
                            Идеята не е никак лоша, че то място отзад направо си няма Аз сложих един куфар с инструменти и половината място отлете. А все още не съм се оборудвал с лопата, джак, въжета ..... къде ще ги побирам нямам си идея.
                            на покрива
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
                              Нали ти показах бре. Всичко си се побира при мен. Че и върху тях за един-два сака с подходящ размер място остава. На събора бях помъклнал всичко + двата сака. Зад шофьорската седалка имаше само разни бири и кроасани.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X