Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изпуснали амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изпуснали амортисьори

Колеги до сега дискутирах тоя болт с колегите в цеха накрая маи няма да станат тия дето сам земал, ако може да дадете схема на болта, уш iiiopo обеща че ще разрови ис компа, ще сам ви много благодарен.

Коментар

Ето темата на Деян за съживяването на неговата Фероза-няма чертеж,но има снимки на въпросните болтове и начина им за захващане към планките http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=19095&page=9 .Трябва да отбележа,че аз сменях такъв болт,без да демонтирам планката-на канал.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ето,темата на Деян за съживяването на неговата Фероза-няма чертеж,но има снимки на въпросните болтове и начина им за захващане към планките http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=19095&page=9 .Трябва да отбележа,че аз сменях такъв болт,без да демонтирам планката-на канал.

Коментар

Абе ти на канал какви работи правиш.............

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
            Абе ти на канал какви работи правиш.............

Бе,само дай някоя Фероза,да я туря на канала ...

Коментар

Преди малко зех болтовете от стругаря станаха като на снимката дето ми дадохте остана да ги сменя , тва ще стане тези дни и ще пробвам без канал щото нямам.

Коментар

Ееее, свалих я. На бавни. Обаче почвам заигравка с горивните резервоари.

Коментар

А и колеги забравих ви питам защо на всички нови учасници им искате снимки а на мен още несте , та реших сам да са попитам и да кажете как е , че има за ремонт спор няма но малко остана видя му се края
                  Прикачени файлове

Коментар

Екстра ти е колицата, колега! Пази я и дълго ще те слуша!

Коментар

Най накрая успях да сменя задните амортисьори голям зор беше щото нямах канал абе направо ми са е** м****** още ме болят гърдите щото за да одрежа скасаните болтове тряя по коремче да си обаче краиния резултат е супер ся направо лети, края на месеца ще сменя и предните и така всеки месец ще стегна по нещо докато я напрая така като си ми харесва
                      А и неска имаше състезание по offroad на плажа долу горе биваше не че колите не бяха добри ама само жени ги караха и то се едни куконки мноо рядко имаше някоя с тежък крак ако искате мога да сложа някои клипче.

Коментар

Първоначално публикуван от djboom Преглед на мнение
                        Най накрая успях да сменя задните амортисьори голям зор беше щото нямах канал абе направо ми са е** м****** още ме болят гърдите щото за да одрежа скасаните болтове тряя по коремче да си обаче краиния резултат е супер ся направо лети, края на месеца ще сменя и предните и така всеки месец ще стегна по нещо докато я напрая така като си ми харесва
                        А и неска имаше състезание по offroad на плажа долу горе биваше не че колите не бяха добри ама само жени ги караха и то се едни куконки мноо рядко имаше някоя с тежък крак ако искате мога да сложа някои клипче.
                        не говори така за жените, че Марианка ще ти се разсърди, ха честити ти амортесьори
                        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Сорка пък и тя можеби въобще не е като тях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X