Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прегрява! Помагайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Прегрява! Помагайте!

Знае ли някой къде по интернет може да се намери виско за Фероза 91 година 1,6 инжекцион на по прилична цена ? В Англия може би ?
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

в Англия, всичко е по скъпо за тези коли , ако го търсиш в магазин или по нет, става въпрос за нови, а иначе втора употреба-трябва да имаш човек който да отиде и да ти го свали в моргата ако има такива коли в момента.
      Аз си търсих един обикновен въздушен филтър, в магазина стръваше45 паунда в интернет 35
      Последно редактирано от zmiata29; 19-05-09, 21:04.
      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
        в Англия, всичко е по скъпо за тези коли , ако го търсиш в магазин или по нет, става въпрос за нови, а иначе втора употреба-трябва да имаш човек който да отиде и да ти го свали в моргата ако има такива коли в момента.
        Аз си търсих един обикновен въздушен филтър, в магазина стръваше45 паунда в интернет 35
        Виско на старо ми звучи несериозно. Все пак това е един вид консуматив. Не съм виждал някой да си купува например отработено масло за по-ефтино. Просто в дупнишките магазини ми се вижда безбожно скъпо, та подозирам че в нета някъде го има на по така цени.................

Коментар

Колега беше намерил ново виско за около 130-140 лева някъде по София.
          Това е темата:
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E2%E8%F1%EA%EE
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Колега беше намерил ново виско за около 130-140 лева някъде по София.
            Това е темата:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=52092&highlight=%E5%E

2%F2%E8%ED%EE+%E2%E8%F1%EA%EE
            Току що прерових темата. Нещата май не стоят като цени вече така . Утре ще им ударя една жица да почерпим информация от извора.

Коментар

Някой да сподели за фирма от която мога да си купя радиатор, че тука ми обявиха едни цени, добре че бях седнал.

Коментар

Причина за прегряването може да е радиатора.Често той е пълен вътре с боклуци и трябва да се промие.Също така се набиват боклуци,насекоми и др. отвън по радиатора и той не може да охлажда - трябва да се измие добре .
                Ако има пробки за обезвъздушаване на водната система, задължително да се отворят докато изтече вода . Понякога трябва да се обезвъздуши дори и при работещ двигател - също излиза въздух.
                Провери датчиците за температура , които включват вентилатора .
                По-тежките повреди може да са пукната цилиндрова глава или блок, но тогава симптомите са по-други.

Коментар

Първоначално публикуван от anjsan Преглед на мнение
                  Това го изключваме като вероятност.
                  Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                  SSang Yong Kyron 2.0xdi
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
                    Това го изключваме като вероятност.
                    Ама нали ферозата е с виско и няма ел вентилатор ??????

Коментар

Първоначално публикуван от anjsan Преглед на мнение
                      Ако има пробки за обезвъздушаване на водната система, задължително да се отворят докато изтече вода . Понякога трябва да се обезвъздуши дори и при работещ двигател - също излиза въздух.
                      Такива проблеми ферозите нямат. Няма и вентилатор. С виско е, което при това се чува много добре, като зацепи.

Виж, датчик за стрелката може да смени. Евтин е, но е с 2 варианта на захващане на кабела към него. И двата се намират без проблем, само трябва да се види кой от двата е на конкретната фероза.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Може би пак ще се сменя гарнитура като загрее надува, каква е вероятността за пукната глава и ако някой може да сподели каква марка гарнитура да сложа.

Коментар

Ако скоро е сменяна гарнитура и главата е шлайфана почти съм сигурен че имаш крив блок !!!Малко вероятно е да е спукана глава
                          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                          тел. 0898327627
                          Радослав

Коментар

Никой не може да ти каже каква е вероятноста за спукана глава или блок. Вижда се като се отвори, за съжаление. Ама пък и отварянето не е кой-знае какъв проблем, като изключим евентуалната нужда от шлайфане.

За конкретна марка гарнитури за съжаление акъл не мога да ти дам. Такова не съм сменял откак имах жигула.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от yzynov Преглед на мнение
                              Може би пак ще се сменя гарнитура като загрее надува, каква е вероятността за пукната глава и ако някой може да сподели каква марка гарнитура да сложа.
                              Моя майстор ме посъветва да не слагам гарнитура GLASER. Намерих и сложих TOP GASKET.

Коментар

Не е зле да си промиеш и радиатора с така наречения Флъш. Моята машина е италиянка и е карана яко на вода. На изходната тръба на радиатора имаше към 1 мм плътен слой от котлен камък. Та при пълна охладителна система с прясно налята бистра вода и бистър Флъш след 60 км. каране както е по предписание и последвало празнене на системата изтече млекоподобна течност. Сега нещата като че ли са по-добре.
                                Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X