Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza 96г. става ли за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Feroza 96г. става ли за лов

Здравейте колеги, доста попрочетох, вкл. гледах и клипчета и вече съм реших: Daihatsu Feroza SE-това ще е машината за мойте ловни и риболовни страсти. Все пак искам да чуя две, три компетентни мнения за този модел, но конкретно производство 96г. Мисля, че има значение годината. Ще съм ви много благодарен, защото трябва спешно да взема спешно решение.

До: Feroza 96г. става ли за лов

Пушка двуцевка 96г. тава ли за лов
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Колега , добре дошъл във форума! Ферозата е според мен "царицата" на категорията си. Не крия , че съм и малко пристрастен , но за твоите нужди се вписва идеално в картинката.
      Поздравления за избора !

Прочети ЦЕЛИЯ подфорум Дайхатсу и ще научиш всичко , което те интересува за модела...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Добре дошъл и от мен, четене му е майкатаа, иначе си попаднал на точното возило ако правилно схващам за кой овтомобил питаш, дай повече инфо,снимки
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Годината на производство е без всякакво значение - като двигатели и трансмисия моделите са напълно индентични за цялата серия Фероза.Разликата е само в предната престилка(маска). От по-старите има и такива с карбуратор, но това също не променя нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Пушка двуцевка 96г. тава ли за лов
            Одговора ми колега е ,,ДА", само че ИЖ двуцевка произведен преди 85г., става много повече от, тези след това. Е за това иде реч.

Коментар

Първоначално публикуван от MLranger Преглед на мнение
              Одговора ми колега е ,,ДА", само че ИЖ двуцевка произведен преди 85г., става много повече от, тези след това. Е за това иде реч.
              Не бъркай Японеца с Руснак.

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                Добре дошъл и от мен, четене му е майкатаа, иначе си попаднал на точното возило ако правилно схващам за кой овтомобил питаш, дай повече инфо,снимки
                Daihatsu Feroza SE 96g. Нищо повече не знам. Тия дни ще ми я купуват в Германия и за това питам, докато не е късно.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                  Не бъркай Японеца с Руснак.
                  ОК, е това исках да чуя. Благодаря.

Коментар

Годината на производство е без всякакво значение - като двигатели и трансмисия моделите са напълно индентични за цялата серия Фероза.Разликата е само в предната престилка(маска). От по-старите има и такива с карбуратор, но това също не променя нещата.
                    Благодаря ти много колега за точното и компетентно мнение.

Коментар

ОБАЧЕ!!! Щом ще се взима от Германия, ВНИМАТЕЛНО да се провери за изгнило по шасито!!! С почукване по цялата му дължина, защото понякога ръждата тръгва отвътре - навън и не си личи. По принцип колите от там са с перфектна подръжка, но масово гният шаситата - та внимавай.

п.с. И гледай да е с бавни, моята няма. Рядкост са, но се срещат такива с FULL TIME раздатка. За пътя е супер, но в планината е добре да има бавни предавки.

Коментар

То и москвич става.Но мисля че Роката за тая работа е по-удачния вариант(привържениците на Ферозата да не ме плюват)

Коментар

Първоначално публикуван от MLranger Преглед на мнение
                          Daihatsu Feroza SE 96g. Нищо повече не знам. Тия дни ще ми я купуват в Германия и за това питам, докато не е късно.
                          Здравей колега,
                          този въпрос стоеше и пред мен преди година!
                          Става, особено в ловни стопанства в които паркираш на входа и те взимат с техните коли.
                          А иначе и Москвич става!
                          Мен джипката не ме направи ловец а ...... пешеходец!
                          При теб вероятно не е така, но все пак почети повечко от написаното тук!
                          Късметлия си, че не е сезон и имаш време.
                          Не се предоверявай и прочети и раздела за оцеляване в природата и сервиза.
                          А за Варна, ще помагаме!
                          Да си я караш със здраве!
                          GPS системи https://www.easytracking.bg/
                          Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
                            То и москвич става.Но мисля че Роката за тая работа е по-удачния вариант(привържениците на Ферозата да не ме плюват)
                            E, Рокито е по-голямо, на 2 цели моста. Въпрос на концепция - ако колегата мисли да вози в колата 5-6 кучета и някое прасе цялото в кал и кръв, то въпроса е коренно различен, концепцията също. Москвича става докато няма кал и сняг..... и то не навсякъде.
                            Обаче ТЕМАТА е за Фероза, айде да не я клепаме с други марки и модели?

Коментар

E, Рокито е по-голямо, на 2 цели моста. Въпрос на концепция - ако колегата мисли да вози в колата 5-6 кучета и някое прасе цялото в кал и кръв, то въпроса е коренно различен, концепцията също. Москвича става докато няма кал и сняг..... и то не навсякъде.
                              Обаче ТЕМАТА е за Фероза, айде да не я клепаме с други марки и модели?
                              Съгласен,
                              тествах няколко марки преди да избера.
                              Отказах се от Ферозата не че има явни недостатъци а поради лични причини!
                              Висок съм 189 и над 100 кила.
                              Стрелям и в движение а прозорците и са по малки от на Витара!/подобното нещо/
                              Та такива някакви си съображения.
                              Въпроса беше -"Става ли за лов".
                              И отговора ми е : ДА, след като махнеш задните седалки и изчетеш всичко каквото можеш тук!
                              Другото е каране и колеги!
                              На слука колега
                              GPS системи https://www.easytracking.bg/
                              Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X