От заглавието се сещате какъв ми е проблема. Въпроса ми е от какъв друг автомобил да приспособя/ четох, че от Шкода Фаворит ставало и от Трабант/ или да го почистя/ за това има много писано, но колкото хора толкова мнения/ ? Кой е най-добрия метод на почистване? И колко време след почистването ще се появи пак ръждата? Година, две? И заслужава ли си да се чисти? Мерси.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ръжда в резервоара...
Свий
X
-
До: Ръжда във резервоара...
Колега здравей един съвет от мене колкото и да чистиш ръждата пак ще излезе имах Мазда 4 пъти свалях резервоара и и все пуска ръжда.Накрая го смених тъси друг или преспособявай ! РЪЖДА НЯМА СПИРАНЕ!!!!!!Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
-
Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнениеКолега здравей един съвет от мене колкото и да чистиш ръждата пак ще излезе имах Мазда 4 пъти свалях резервоара и и все пуска ръжда.Накрая го смених тъси друг или преспособявай ! РЪЖДА НЯМА СПИРАНЕ!!!!!!
Коментар
-
Има лек. 5 кила едра мозайка с 2-3 кила нафта. Двама човека го лашкат напред назад докато се збъркат. Проверено. Пригответе си повечко бира.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
До: Ръжда в резервоара...
Прегледай тази тема:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43597
Успешно е присаден пластмасов резервоар от Шкода.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Groundhog Преглед на мнениеВсичко съм прегледал. За сега мисля да го почистя и да видя колко ще изкара. Надявам се поне 2-3 години да не ми създава проблеми. Оригинала си е оригинал.
Коментар
-
Внимавай с почистването,че е като паяжина и от резервоар да не стане лейка,...с моя така се случи и си направих,сега на мястото където беше оригиналния има място и за газова бутилка/има снимки в друга тема за резервоари/
Коментар
-
свали резервоара ,махни сондата и ако има цедка я махаш ,цедката е нахлузена на една тръбичка,която я скъсяваш с 5-10мм. и може пак си сложиш цедката.
Така цедката не е в боклуците и вероятността да се задръсти е много малка.(
обаче както си е оригинално на повечето коли като светне лапмапата за гориво ти остават м/у 6-10литра.,а със скъсен смукател по малко,така че внимавай да не останеш на сухо някъде.
Коментар
-
Читав резервоар трябва да е пластмасов, във Бургас по автоморгите неможах да намеря. Имам няколко идеи как да го почистя, мисля че ще стане добре, но ако пак прави проблеми ще търя пластмасов. Нямам гаранция, че металния ще бъдде здрав. Ако някой знае къде около Бургас има читав резервоар да каже да го взема.
Коментар
-
Колега,свали резервоара,махни сондата и през дупката пусни в резервоара един метър синджир(верига),после клатене му е майкатаотвреме на време изсипвай ръждата.Измии го добре с нафта или бензин и монтаж.
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар