Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с хидравличната помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с хидравличната помпа

Здравейте,колеги!
    преди два-три дни се появи един шум при палене сутрин,после изчезва-днес разбрах от къде е-от помпата на хидравликата,шайбата на ремъка подава на 1-2мм,та въпроса ми е:проблем ли е такъв луфт(1-2мм)и ако някой знае ремонтирали се и съответно колко долу горе струва нова ?ето и снимка въпросната помпа:

благодаря предварително
    Прикачени файлове

До: проблем с хидравличната помпа

Първоначално публикуван от colosal Преглед на мнение
    Здравейте,колеги!
    преди два-три дни се появи един шум при палене сутрин,после изчезва-днес разбрах от къде е-от помпата на хидравликата,шайбата на ремъка подава на 1-2мм,та въпроса ми е:проблем ли е такъв луфт(1-2мм)и ако някой знае ремонтирали се и съответно колко долу горе струва нова ?ето и снимка въпросната помпа:

благодаря предварително
    На къде поддава? Радиално или аксиално? Но при всеки случай си е за ремонт, но без отваряне няма да стане.

Коментар

[QUOTE=Пенчо;729370]На къде поддава? Радиално или аксиално?
      аксиално,ясно че ще се ремонтира,ама дали да я отварям или да купувам нова?

Коментар

[QUOTE=colosal;729374]
        Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        На къде поддава? Радиално или аксиално?
        аксиално,ясно че ще се ремонтира,ама дали да я отварям или да купувам нова?
        Първо отвори,виж и тогава преценявай. Не съм запознат с конкретрния модел, но аксиалния луфт е по-бял кахър. Може и с една подложна шайба да мине. Основно правило: ремъка не трябва да се гърчи.
        Успех.

Коментар

До: Проблем с хидравличната помпа

ремъка изобщо не се гърчи,луфта се установява след доста голямо усилие с ръцете подава на 1-2мм и после пак с усилие се връща,затова питам ако някой знае колко долу горе струва въпросната помпа,тъй като по-принцип не съм привърженик на отварянето на такива помпи,но ако пък е много скъпа....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X