Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли междуосев блокаж Териос-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли междуосев блокаж Териос-а

Имам бутон за блокаж на диференциала между осите (предполагам е за това). Но не знам дали има междуосев блокаж, според мен би трябвало да има щом е постоянно зацепването и може да се движи по асвалт. Та: има ли или няма блокаж на осите и какъв е той ?

До: Има ли междуосев блокаж Териос-а

Има. А има и поне 3 подобни теми - прегледай ги, ползувай и търсачката.

Коментар

Първоначално публикуван от shpeki Преглед на мнение
      Имам бутон за блокаж на диференциала между осите . Но не знам дали има междуосев блокаж
      виж пак какво питаш

блокаж на диференциала между осите = междуосев блокаж

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        виж пак какво питаш

блокаж на диференциала между осите = междуосев блокаж

Добре виждам, че малоумно съм задал въпроса

Питам има ли блокаж на самите оси.

lama69, гледах темите но в едната пише , че има в друга пише че няма. Затова пуснах тема да разбера има или няма. Защото ако няма е кофти. В неделя на Алеко с една витара закъсах именно защото няма, предно дясно и задно ляво забуксуваха и нема бавни нема бързи, просто нема измъкване. Надявам се този път правилно си зададох въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от shpeki Преглед на мнение
          Добре виждам, че малоумно съм задал въпроса

Питам има ли блокаж на самите оси.

lama69, гледах темите но в едната пише , че има в друга пише че няма. Затова пуснах тема да разбера има или няма. Защото ако няма е кофти. В неделя на Алеко с една витара закъсах именно защото няма, предно дясно и задно ляво забуксуваха и нема бавни нема бързи, просто нема измъкване. Надявам се този път правилно си зададох въпроса.
          ей, не се засягай...

виж сега, при такава ситуация, която описваш, не трябва да се интересуваш от от блокаж на междинен диф, а от блокаж на преден или заден диференциал, или от наличие на LSD

иначе оправия няма - въртящия момент все ще намери отде да избяга..

Коментар

ей, не се засягай...

виж сега, при такава ситуация, която описваш, не трябва да се интересуваш от от блокаж на междинен диф, а от блокаж на преден или заден диференциал, или от наличие на LSD

Да разбрах, че няма ама по трудния начин Освен WE пак да се кача до Алеко ама този път с териос-а да видим къде ще закъса По сигурен начин да разбера няма.

Коментар

Доколкото помня има централен блокаж, който заключва преден-заден мост 50:50.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                Доколкото помня има централен блокаж, който заключва преден-заден мост 50:50.
                Именно, това се блокира с копче на таблото, колкото до окантарването, колегата ти е отговорил - ако има LSD или твърд блокаж на задния мост, това може да се избегне като явление.

Коментар

ей, не се засягай...

Ако в такава ситуация не блокира междинния диф, дори и с LSD няма измъкване - именно междинния диф тогава прехвърля въртящия момент към предния мост, а задния си почива. Понеже карам кола с точно такава раздатка, та съм понатрупал опит. Блокираш ли централния, LSD-то те изнася без проблеми.Кофти е липсата на бавни, ама засега свикнах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X