Има ли някой понятие къде би могъл да е проблема?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фероза( Бертона) - не бачка оборотомера.
Свий
X
-
До: Фероза( Бертона) - не бачка оборотомера.
Най-конкретно стрелката не мърда. Колата я купи един приятел съвсем скоро, та сега лекуваме подобни дреболии. Обаче ти ми помогна и с въпросите си - даде ми насока за търсене. Датчика мисля, че е в алтернатора, оттам нататък нищо не знам, затова сондирам мнение.
Коментар
-
Датчик няма. Взима сигнал от запалването - ниското напрежение на бобината или Хол сензора.
От алтернатора сигнал взимат при дизелите.
Ама, виж му жиците в ръководството - так се вижда. На мен честно казано не ми се рови в момента.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Еми, понеже колата си работи, до колкото разбрах, значи проблема е някъде в жицата от там до оборотомера, или самия оборотомер, освен ако цялото това не минава през компютъра, ама се съмнявам. Таблото на инжекционната и карбураторната фероза е еднакво, а в карбураторната няма компютър. Демек - жицата от там до оборотомера, самия оборотомер, захранването му (ако има такова). Друго няма какво да е.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар