Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Фероза

Здравейте колеги,
    От скоро и аз съм горд собственик на Дайхатсу Фероза (91 г). При последния дъжд обаче забелязах, че в купето влиза вода - отпред "в краката" от двете страни (стича се по ламарината) т. е. течът е някъде зад таблото. Въпросът ми е някой имал ли е такива проблеми, откъде идват те и евентуално как бих могъл да ги отстраня? Неприятно е тапицерията под стелките непрекъснато да е мокра.
    Благодаря предварително!

До: Въпрос за Фероза

Като отвориш предния капак,виж задната страна на коша на мотора(зад двигателя)има мнодо отвори,които трябва да са запушени фафрично с гумени тапи.Провери сигурно някоя тапа ти липсва и я замени с подходяща такава.

Коментар

Благодаря. Проверих тапите, но всичките са си на мястото.
      Днес открих проблема - оказа се, че влиза вода през уплътнението на предното стъкло. Опитах се да го изолирам със силикон от вътре, но мястото е много трудно достъпно и неможах да го намажа добре. Сега си взех прозрачен силикон и намазах уплътнението отвън. Ще чакам да видя дали ще протече отново.

Коментар

при мен подлизваше от там където съм го намазал. Беше се отворила дупка в силикона, доста пръсках днес, докато разбера че е от там. Утре пак ще правя проби.
        Прикачени файлове
        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X