Здравеите,ще си отварям двигателя на Рокито ,а то е 2.8Д 1990г твърд таван и ме интересува от каде да си поръчам частите които ще ми потрябват ,примерно сигменти и комплект гарнитури.Може и от чужди саитове но да извършват доставки и в БГ ,а и от наши магазини но на народни цени ,защото има такива дето ти режат главата и неим пука.Аз съм от Плевен ,даваите мнения и информация ще съм ви благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за ремонт на двигадел Роки 2.8Д
Свий
X
-
До: Части за ремонт на двигадел Роки 2.8Д
Ето и от мен един магазин http://auto.overmindbg.com/ ,при тези си намерих шенкелни лагери,можеш да им пратиш запитване за частите-пращат отгвор с наличност и цена.
Успех.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Здравей , на 08.03.09 . ще пътувам до Англия за разни неща за моето Роки. При търговеца където ще ходя комплект гарнитури е на цена 56 лири. Ако не намериш по изгодно ,мога да ти ги донеса след десетина дни. Ако трябва нещо друго може да ми се обадиш - 0897844551 Пламен .
Коментар
-
Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнениеЗдравей , на 08.03.09 . ще пътувам до Англия за разни неща за моето Роки. При търговеца където ще ходя комплект гарнитури е на цена 56 лири. Ако не намериш по изгодно ,мога да ти ги донеса след десетина дни. Ако трябва нещо друго може да ми се обадиш - 0897844551 Пламен .
Мерси за предложението колега но още несъм отворил двигателя ,изчаквам да се отопли малко понеже ще работя навън ,а си е наи добре да го отворя и тогава да търся частите за да съм сигурен какво търся,а и един колега от форума ми предложи сигменти и комплект гарнитури от Англия за 250лв ,ще прегледам и саитовете които са ми пратили другите колеги и ще пазарувам ,все пак благодаря за помоща
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар