Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за ремонт на двигадел Роки 2.8Д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Части за ремонт на двигадел Роки 2.8Д

Здравеите,ще си отварям двигателя на Рокито ,а то е 2.8Д 1990г твърд таван и ме интересува от каде да си поръчам частите които ще ми потрябват ,примерно сигменти и комплект гарнитури.Може и от чужди саитове но да извършват доставки и в БГ ,а и от наши магазини но на народни цени ,защото има такива дето ти режат главата и неим пука.Аз съм от Плевен ,даваите мнения и информация ще съм ви благодарен.

До: Части за ремонт на двигадел Роки 2.8Д

Аз пазарувам от Евро 07. Имат интернет каталог [ULR="www.euro07.bg"]Цък[/URL]. Имат магазин в Плевен, предполагам могат да ги доставят до там.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Ето и от мен един магазин http://auto.overmindbg.com/ ,при тези си намерих шенкелни лагери,можеш да им пратиш запитване за частите-пращат отгвор с наличност и цена.
      Успех.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Здравей , на 08.03.09 . ще пътувам до Англия за разни неща за моето Роки. При търговеца където ще ходя комплект гарнитури е на цена 56 лири. Ако не намериш по изгодно ,мога да ти ги донеса след десетина дни. Ако трябва нещо друго може да ми се обадиш - 0897844551 Пламен .
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
          Здравей , на 08.03.09 . ще пътувам до Англия за разни неща за моето Роки. При търговеца където ще ходя комплект гарнитури е на цена 56 лири. Ако не намериш по изгодно ,мога да ти ги донеса след десетина дни. Ако трябва нещо друго може да ми се обадиш - 0897844551 Пламен .

Мерси за предложението колега но още несъм отворил двигателя ,изчаквам да се отопли малко понеже ще работя навън ,а си е наи добре да го отворя и тогава да търся частите за да съм сигурен какво търся,а и един колега от форума ми предложи сигменти и комплект гарнитури от Англия за 250лв ,ще прегледам и саитовете които са ми пратили другите колеги и ще пазарувам ,все пак благодаря за помоща

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X