Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чакам съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чакам съвет

искам да си купувам DAIHATSU FEROZA 95г. но няма малкото лостче до скоростния лост!Според вас защо???Как сменя бързи бавни???
    Последно редактирано от plamen_astra; 01-03-09, 12:58.

До: чакам съвет

Виж тази тема.

Коментар

Ами не се сменят щото ги няма колкото и кофти да звучи, а каква е причината...не се знае....вземи си харесай друга
      Успех
      RAV 4
      F650GS

Коментар

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА ВИ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ribaro Преглед на мнение
          БЛАГОДАРЯ ВИ!!!ЩЕ ГО ПРОВЕРЯ ПРЕДИ ДА ГО ВЗЕМА!!!

Коментар

Щом си се насочил към Фероза ,погледни моята ако решиш
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EE%E7%E0%F2%E0
            RAV 4
            F650GS

Коментар

само че аз ще я вземам чрез бартер!

Коментар

Ами да ти пожелая късмет в сделката и ако има други неясни неща питай ,ако можем ще помагаме
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Явно е заминала раздатката, по-точно муфата за превключване се износва и затова джамбазите за по-лесно я оставят в положение "full time" и оставаш без блокаж на междинния диф. Този дефект е срещан именно при фул тайм модификацията, която и без друго бавни НЯМА. Аз карам такава, засега без проблеми, ама като имам повече свободни кинти ще сменям скоростите и раздатката с парт тайм.

Коментар

Съвета ми е, щом по джипката са правени такива интервенции, значи има нещо. Ако ще я взимаш, пазари се за по-добра цена.

Колкото до другото - личното ми мнение е че варианта на фероза без бавни не е удачен. Пресен пример отпреди 2 дена - гадна кал и кашкав сняг отгоре. Не искаше да помръдне на никаква друга скорост, освен първа бавна. Няколко пъти опитвах да я подкарам на втора бавна, но позамириса на съединител, и се отказах от по-нататъчни опити.

Затова - като ще е гарга - да е рошава. С бавни. Full-time-а, точно при фероза, не носи особени предимства. С една гума без сцепление, всичкия въртящ момент отива там, и седиш на място. Липсата на бавни не може да се компенсира от нищо, предвид сравнително слабичкия двигател.
                    Последно редактирано от sparkybg; 04-03-09, 08:30.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X