Обява

Свий
Няма добавени обяви.

секретни болтове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• секретни болтове

Колеги питах в 2 магазина за такива болтове,ама като чуят за Дайхатсу и ми викат о ,не нямаме за такава кола.Та въпроса ми е ,ако някой може да сподели ,къде си е намерил такива джаджи в София,и по -конкретно ако обичате,че нямам време да обикалям половин София за тях.Благодаря ви предварително!

До: секретни болтове

И аз искам да си намеря такива. Че какво им е толкова специфичното , че нямали за Фероза?! Нима не стават от некоя друга кола?
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ето тук има всичко от този род - http://etebg.com/autospares/index.html
      Приятели не се печелят - губят се завинаги.
      УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
      Времето е ценно, само ако не бързаш.
      0889623098

Коментар

Ако става въпрос за София - аз си взех от гумаджийницата до моста за Люлин.

Специфичното на DAIHATSU е празното място в главите на търговците на части и аксесоари. В София имам чувството че се напълни с ферози, а никой не се сеща да внесе ламарини за тях, примерно.

Ама, отнесох се. Гайките са си съвсем стандартни. Джантите - също. Просто трябва да намерите гайки със същата резба, и толкоз. Потенциални "донори" са сузуки витара/самурай, toyota, nissan.

Само имайте в предвид че обикновено гайките за алуминиеви и стоманени джанти са различни. Разликата е в конуса, който влиза в контакт с джантата. Ако сложите неправилните, има шанс да се поразвъртат.

...но не винаги. На ферозата карам с едни и същи гайки, и стоманените и алуминиевите си джанти. Досега проблем няма.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За секретни не знам, но понеже преди късах две шпилки (при крив заден мост) ми препоръчаха и взех подобни за москвич- новия модел. Малко по- къси идват, но с достатъчна дължина.
          Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
          ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

гайките са същите като на митсубиши, хюндай мисля и като на кия, на витарата не стават
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Мерси за отговотите,но нямам време сега ,кога да отида да си взема и аз един комплект.

Коментар

Болтове и гайки стават от Toyota Celica '85

Коментар

Здравей,
                  Снощи обух Тойотата (с TOYO) разбира се и ми предложиха секрени гайки за Мицубиши. БГ производство са и за без пари, само 25лв. Паснаха прфектно. Ако от Тойота стават, значи и тези би трябвало. Има ги в гумаджийницата под моста "Чавдар".

Поздрави!
                  NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                  SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                  GSM: О887б97З79

Коментар

Здравейте,
                    И аз търсих секретни гайки за Фероза - и доста продавачи гледат като недоумели при въпроса за "секретни гайки", а да не говорим за фероза
                    Та и аз намерих, Българско производство са: http://www.etebg.com/autospares/security.html
                    Продават ги за по 25лв. при добро желание от продавача и за по 20лв. с отстъпка Аз ги купих от магазин за авточасти в гр.Разград и съм тук още 2 дни. После обратно към София. Ако някои иска да му взема да каже. Иначе в сайта на производителите има контакти и могат да дадат информация къде могат да се намерят.

За Фероза идеални са тези:

Коментар

Секретни гайки за Ферозата си намерих в първата ми попаднала гумаджийница.Обикновенни гайки също си закупих от Автомания(не са като оргиналните все пак).Та мисълта ми е че резбата е съвсем стандартна явно.Един приятел си търсеше за Витарата,но от Ферозата ми не станаха.
                      Тома Томов
                      Вече с Kia Sportage.

Коментар

Ферозата е със 12х1,5мм резба. А иначе намерих едни много прилични и на добра цена. Магазина е на бул.Европа 50-60м. преди разклона за Практикер, държат го руснаци. Цената на гайките е 8лв. комплекта. Аз взех 2 - х1,25 и х1,5 - оказаха се вторите.
                        п.с. Същите се продават в много магазини на цена 19 - 25лв.?!
                        Прикачени файлове

Коментар

Стругар неможе ли да ги направи?

Коментар

Същите гайки като тези,които е снимал lama69 бях сложил на ферозата.Интересно стана като загубих секрета.Тръбния ключ ми реши проблема.На задните колелета ги махнах за норматив,на предните е по трудно заради хъбовете.Така,че щом аз без никакъв опит се справих със секретите за нула време от какво всъщност пазят?
                            Тома Томов
                            Вече с Kia Sportage.

Коментар

Първоначално публикуван от tomisagledva4a Преглед на мнение
                              Същите гайки като тези,които е снимал lama69 бях сложил на ферозата.Интересно стана като загубих секрета.Тръбния ключ ми реши проблема.На задните колелета ги махнах за норматив,на предните е по трудно заради хъбовете.Така,че щом аз без никакъв опит се справих със секретите за нула време от какво всъщност пазят?
                              От крадци без тръбен ключ.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                              X