Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся резервоар за Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся резервоар за Фероза

Трябва ми здрав резервоар за Дайхатсу фероза или някой ако има идея какъв друг да търся да сложа защото много е изгнил около капака на сондата и като го напълня с бензин тече
    благодаря

До: Търся резервоар за Фероза

Аз имам същия проблем и още не съм го решил. Карам с 10-на литра бензин и за сега нямам проблеми.
    Намират се внос от Гърция - сравнително здрави - за около 300 лева. Иначе тук, в страната за 100 до 200 лева можеш да купиш, но почти е сигурно, че трябва да се ремонтира - повечето са ръждясали отгоре на точки или около сондата, или ръбовете им са раздути. Дали си заслужава преценяваш сам. Аз си поръчах един от петричка фирма. Убеждаваха ме че е напълно здрав. Като пристигна беше добър на външен вид. Опитах да го обърна за да го разгледам и ръбът ми ми остана в ръката заедно с част от ламарината. После се оказа, че само е пръснат с черна боя, а под нея има хиляди дупчици.
    Намерих в една софийска фирма, оставих капаро да го свалят и се оказа същата работа - отгоре около нивомера яка ръжда и много мимниатюрни ръждиви пъпки, които при пипане стават дупки. Хората обаче ми върнаха парите без проблем.
    За 300 лева можеш да си купиш пластмасов от шкода Фелиция, с нивомер. Може да се приспособи, но трябва да се слагат тройници, защото резервоара на ферозата има 6 отвора свързани с различни маркучета. Иначе на размер става. Сменя се и маркуча на гърловината. Има и тема със снимки по въпроса. Трябва да се сложи и някаква яка ламарина под него, ако ходиш често в гората.
    Последно редактирано от Ачо; 22-02-09, 20:36. Причина: Грешки

Коментар

Здравей
      Аз сложих от Шкода ето и темата има и снимки
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43597

Коментар

Благодаря за съветите

Коментар

виж аз пък какво си направих,изчистих го и той за благодарност протече,гледах го гледах и след една ракия време теслата беше влязла в него.изкормих му тръбичките и си направих идеалното резервоарче.вместимост 20 л и сега си имам място отдолу и за газова бутилка,ето ви бившия и новия
          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X