Колеги,отскоро при пълен ляв се чува някакъв шум(подобен-сякаш се търка ламарина)лягах отдолу и гумата не опира никъде(гумите са стандартни)на десен завой не го прави-къде може да е проблема?къде да търся?шарнирите ги проверих с щанга,като че ли са здрави...?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шум при пълен ляв
Свий
X
-
До: шум при пълен ляв
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеОграничител?
ако кормилото е завито не до упор, а една идея по-малко, прави ли го?
ако не - просто не се притеснявай
Просто избягвай напълно навиване на волана, а като опре, го връщай с една идея. Тогава и няма да издава тоя звук, защото нищо не опира в ограничителите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТези ограничители трябва да имат меки капачки. Ако паднат или се пробият, звукът е ужас
Аз го решавам проблема генерално с преместването им на дългата кормилна щанга - тя не се движи нагоре-надолу с окачването и това изскърцване не може да се получи.
Поздрави!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от colosal Преглед на мнениеблагодаря-най-вероятно е нещо такова,ама като незнаех за този ограничител.....,Спарки с автоматични хъбове съм,ама днес го карах в дълбок сняг и въртят колелетата,нали при счупен хъб щеше да имам проблеми?.
Колкото до хъбовете, ако имаше счупен вероятно щеше да се чува...
Поздрави!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеТези ограничители трябва да имат меки капачки. Ако паднат или се пробият, звукът е ужас
Аз го решавам проблема генерално с преместването им на дългата кормилна щанга - тя не се движи нагоре-надолу с окачването и това изскърцване не може да се получи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеУф, да бе. За това не се сетих. Има болт, който опира при пълен ляв или десен волан, и като качваш бордюр или минаваш някаква неравност, звука е потресающ и страшен, все едно всеки момент нещо ще се строши много грозно.
Просто избягвай напълно навиване на волана, а като опре, го връщай с една идея. Тогава и няма да издава тоя звук, защото нищо не опира в ограничителите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар