Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втулки на предните амортисьори(долни)!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Втулки на предните амортисьори(долни)!

Колеги трябва да сменя въпросните втулки на предните амортисьори,но в магазина на евлоги,ми казаха че дайхатсу не ги предлагат като самостоятелна част,а само комплект с амортисьора.Това дали е така наистина и ако е вярно,не може ли да се напаснат от др. марка кола?Някой от вас дали ги е сменял и какво е сложил?Моля посъветвайте ме какво да правя,благодаря предварително!

До: Втулки на предните амортисьори(долни)!

Не ги слушай колега,измери си размера и си вземи по размер-не точно за Фероза-мойте например са от Мерцедес,ама непомня модела.Бяха малко по големички,ама малко на шмиргела гумената част и заспаха-виж по размер и вземи малко по големи,че да влезат със зор!Нямат мърдане вече 4-5 месеца,а пък аз си я тормозя мойта джипарка!

Коментар

И аз съм сменял, но не знам точно от какво. Ако не намерите пишете и ще Ви изпратя.

Коментар

Значи да разбирам колеги,че трябва да извадя втулките и по магазините да си търся късмета,пък току виж съм намерил и правилния размер.Това поне е по-добре от нови амортисьори,при положение,че старите са си в ред!

Коментар

Точно това е и най-правилния начин. При мен имаше същия проблем и когато с един приятел го оглеждахме на канал видяхме ги и за късмет имаше ги същите в канала Така че взимай старите и с тях ще намериш
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Стават от рено 19 задни амортисьори

Коментар

Благодаря колега,ето затова е форума-утре отивам в магазина на рено и си ги купувам.Отново благодаря за конкретния отговор!

Коментар

Аз сменях втулки на задните амортисьори. Стават от Лада. Пликчето с 4 втулки беше 4 лв. Не знам дали не са същите и за предните амортисьори.

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
                  Аз сменях втулки на задните амортисьори. Стават от Лада. Пликчето с 4 втулки беше 4 лв. Не знам дали не са същите и за предните амортисьори.
                  Задните амове са със уши. Наистина стават от Лада. Препоръчвам черните, понеже има и едни кафяви, дето уж изглеждат по-добре, обаче на втория месец се напукаха и охлабиха.

Отпред обаче амортисьорите не са с уши, поне до колкото помня.

Ама, това са стандартни детайли. Ще паснат и от куп други возила.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X