Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся (купувам) полуоска за Роки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся (купувам) полуоска за Роки

Търся да купя полуоска предна дясна за Дайхатсу Роки 1993 г/ тд. Размери - дължина 33,5 см. шлиците са 23 от едната страна,и 30 от другата.
    Тел . за помощ 0897/844551

До: Търся (купувам) полуоска за Роки

Темата може да се заключи ,купих си полуоска.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
      Темата може да се заключи ,купих си полуоска.
      Откъде? Сподели, та и други да знаят.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От обяви в мобилето. Проблема беше че повечето които намерих бяха с 29 шлици към дифа.Такава има и в обявата от Враца (0898945860). Човека излезе коректен( прати ми и други части)на добри цени .За полуоска с каре при него беше 180 лв.но не за моя модел. Накрая намерих в Пловдив , но с доста главоболия успях да я получа. Понеже се убедих ,че машинката ми е леко екзотична(лимитет), ще си направя една екскурзийка до Англия.Цел на пътуване- издирва се донор,да има.

Коментар

Не знам за какво ти е колата, но ако искаш да правиш с нея дивотии и имаш някой лев, е по-добре полека - лека да мислиш за уазови военни мостове. Особено ако е дизелова. Става много хубав реален звяр.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            е по-добре полека - лека да мислиш за уазови военни мостове.
            За мисленето - мисля, ама мостове откъде? Мойта машинка е точно такава.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

За редукторни мостове беше първата ми идея ,преди да почна да преработвам вида на колата. Мисля ,че е добре -102 к.с. дизел. Относно ползването -за трошене по горите +риболов. А донор не е излишен имаме две Рокита , колата все пак не е само мостове. За питането на колегата-javoreski
              Имах оферта за нови на цена около 4500 лв. за двата , ако те интересува ще ти дам тел. номер.

Коментар

Виждам че сте запознати с мостовете на рокито и искам да ви попитам какви са им предавателните отношения , аз се интересувам за един друг проект "витара с цял преден мост .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                  Виждам че сте запознати с мостовете на рокито и искам да ви попитам какви са им предавателните отношения , аз се интересувам за един друг проект "витара с цял преден мост .
                  На дизеловите е 3.363. Има и вариант от пикап Роки - 3.909, но се намират много рядко .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
                    Идеята не е лоша да се позамисли човек , но на Рокито мостовете не са ли малко по-широки? Или направо - без фланци - разкрачен ефект.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Доста по-тесни са. Ще трябват фланци и ЕТ поне -24!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X