ОК. Някои изводи сте направили все пак. Което си е напредък от където и да го погледнеш.
Прозвънете все пак всички автоморги в България, като и всички търговци в мобиле...... Ако не намерите никъде от горнопосочените източници, опитайте се при официалните вносители на авточасти за дадена марка.
Успех.
ПС. Спам, заяждания и подмятания ще ги трия нещадно. Поемам го като личен ангажимент.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Отиди в мобиле.бг. Там се продават няколко Ферози на части. Звънни по телефоните и ако те устройва цената взимай. Повечето пращат по куриер но е добре да отидеш на място да си ги огледаш.
Все пак, добре ще е за да ти помогнем, направи снимки на колектора, да видим до каква степен е засегнат. 5 години карах едно рено с 7-8 см пукнатина на изспускателния колектор и нищо му нямаше така и го продадох.
Само вметна, че ако колегата го притеснява звука/понеже не е казал къде точно е проблема/, то въпроса може да бъде решен и с гарнитура/ако е прогоряла.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Таман да отговоря в предишната тема и я заключихте!
Изпускателният колектор е изработен от чугун.Горял чугун се заварява трудно, да не кажа невъзможно(Все едно да направиш изкуствено дишане на труп...ако ме разбираш).Ако не намериш нов или от моргите и опреш до заварка, то знай, че има една "фатка" за оправяне на положението с електроди за неръждавейка и желязо(тоест-комбинирани).Намират се по складовете за неръждаеми стомани.
Успех!
Колеги благодаря ви за инфото.Утре ще се пораззваня по морги и автокащи,но ме самнява моят чарк да се завари, понеже още като купих джипа и там беше спукано и лепено с нещо като течен метал ,но безрезултатно затова маи ще трябва нож колектор.
А тази гарнитура от каде мога да си я набавя?
От магазина разбира се.Не ми се вярва в Добрич да няма магазин за авточасти,в който да не могат да ти я поръчат.Пък и Варна не е кой знае колко далеч,там трябва да има със сигурност.
Коментар