Здравейте колеги, имам една молба и ако инфо е имало налично в тази връзка извинявам се предварително, но от няколко часа търся и не съм намерил...Та въпроса ми е счупиха ми задно ляво стъкло на рокито, потърсих на няколко места но за оригинално ми искат 600-700лв!!!А на старо само Фероза успях да открия, но има малка разлика между двете стъкла и това от Фероза не пасва. Та...ПОМОЩ!Ако може някой да ме ориентира къде да потърся части за роки на старо, аз съм от варна регион, но всякаква информация ще ми е от полза.Благодаря ви предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Части за Дайхацу Роки - стъкла
Свий
X
-
До: Части за Дайхацу Роки - стъкла
Колега, такова ли ти е Рокито (като в линка),та сравняваш задните стъкла на Ферозата с тия на Роки?http://www.avtomarket.bg/details.php...by=god_pr+DESCYour conscience is all you can take to your grave.
-
Задните стъкла ако са прави,могат да се изрежат и закалят.Преди време,дори триплекс ми правиха по шаблон.
ПП не е лошо,да кажеш за кой град става въпрос.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениетова на линка си е фероза, за американския пазар, а колегата трябва да уточни дали е с хард топ или не
ПП: Моля , колегата да ме извини за спама!!!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Това е абсолютно право стъкло,няма ли къде при вас,да го изрежат и закалят,или във Варна.За София знам едно-две места,макар и да не съм ги ползвал от около две години.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Цитат: "...но има малка разлика между двете стъкла и това от Ферозата не пасва"
Колега, ако според теб има "малка" разлика между стъклото, което си снимал и задното на Фероза , което е извито в горния край и се качва малко и на тавана...
Аз затова си помислих , че е като тази на линка , дето ти пратих.
Според мен - само Роки на части. Какъв по-компетентен съвет да ти дам - не знам.
ПП: Не се сърди , казвам го съвсем добронамерено! Успех!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Моля за извинение ако съм бил груб и оценявам факта че се опитвате да помогнете. Много ме напрегна цялата ситуация. Звъних в пртедставителството на Дайхацу в София и от там направо ме обезкуражиха съвсем....можело да се поръча от япония, ще пристигне след няколко месеца и ще ми струва само около 1000лв!!!
Та така...ако някой чуе за роки на части, много ще съм благодарен да ме осведоми...Благодаря на всички!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар