Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мигаща жълта лампа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мигаща жълта лампа

Проблем с електрониката, трудно палене при студен мотор и мигаща жълта лампа-помагайте

До: Мигаща жълта лампа

Изчерпателно и малкоинформативно.........Дай малко по-подробно.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колега, в наръчника има описано как се слага системата в режим на самодиагностика, и какво означават миганията на лампичката според броя на мигания. Напиши по-подробно...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

След трудното запалване,в процес на работа през по голямото време свети после изгасва.По принцип двигателя работи добре.Ферозата е на газ.

Коментар

Мисля, че е добре да се посъветваш с колегата CarTest oт Ямбол. Според това, което съм чел във форумите тук, той е един от хората , които най-много ги разбират нещата с електрониката.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ако става въпрос за фероза, потърси из раздел дайхацу тук. Вече съм го обаяснявал поне 2 пъти, и трети път не ми се обяснява.

Виж след като я вкараш в сервизен режим (което вече е обяснявано как и що - въпросните 2 пъти), броиш премигванията, казваш ги тук, и аз ти казвам каква е грешката, и къде да търсиш проблема.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Колега, в наръчника има описано как се слага системата в режим на самодиагностика, и какво означават миганията на лампичката според броя на мигания. Напиши по-подробно...
              Колегата е с 6 мнения само. Не знам дали има достъп до там.

Но до www.warfs.org със сигурност има, а сервизното ръководство го има и там. Вътре пише всичко.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Момчета нямам достъп до тази информация. Как да я вкарам в сервизен режим?

Коментар

Първоначално публикуван от mar4o Преглед на мнение
                  Момчета нямам достъп до тази информация. Как да я вкарам в сервизен режим?
                  Има таман 2 теми по въпроса, до които със сигурност имаш достъп.

А до www.warfs.org със сигурност имаш достъп. Там има пълното сервизно ръководство.

Жокерче: Имаш бутонче "търсене в този форум", когато влезеш в подфорум DAIHATSU, до където явно стигаш.

Като търсиш "сервизен режим" от там, виж какво излиза:

http://forum.offroad-bulgaria.com/se...archid=1420904

Прочети ги тия трите теми, и в една от тях (няма пък да ти кажа коя ), има и картинка, и всичко.

Положи малко усилия от твоя страна. Мойта фероза си е в ред. Проблема е в твойта.
                  Последно редактирано от sparkybg; 13-01-09, 09:28.

Коментар

Имам напредък. Само да знаех какво означават миганията, а те са: 4 интервал 11 С моя английски ми е трудно да разбера. От каде да почна ремонта? БЛАГОДАРЯ

Коментар

Според това, което си написал, връща грешка 4 и грешка 11.

грешка 4 = датчика за температура на водата

грешка 11 = грешка от изключено клапанче за празен ход, или климатик - ако си натискал газта, докато е била в сервизен режим, веднага дава тая грешка, понеже засича че педала е натиснат, и изключва клапанчето за празен ход. Дето се вика, тая грешка не е грешка.

Датчика за температура на водата (тоя, който ползва компютъра) се намира при водните маркучи между делкото и всмукателния колектор. Това ако не се лъжа беше описано в накоя от темите, дето съм ти посочил горе. Може да е разместен куплунг просто, или клаясал контакт, или заминал сензор. Сензора струваше някъде 20-ина лева в евро07.

Проблема вероятно е там, и понеже само премигва от време на време, явно е калпав електрически контакт.

Като оправиш всичко, остави я 5 минути с изключен акумулатор, да си изчисти грешките. Не че е проблем, но няма смисъл да ги помни.

Коментар

Здравейте,
                        За мосчето ясно но има ли значение дали работи двигателя по време на самодиагностиката или трябва да е загасен или само на контакт?
                        Добрите момчета отиват в рая а лошите където си поискат.:wink:

Коментар

|6 1|-
                          |5 2|
                          |4 3|-
                          Така погледнато моста се прави на 1и3 или греша.

Коментар

Дал съм линк с картинки. Направи си труда да го погледнеш, ПРЕДИ да пишеш.

Това е 7-мото ми питане за едно и също. Не съм папагал, и не ми е това стремежа.

Айде пак, от мен да мине. Ето залепена тема с картинка:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=50798
                            Последно редактирано от sparkybg; 23-01-09, 13:30.

Коментар

НАПРАВИХ си труда много преди да питам но има разминаване с поставянето на моста ама няма значение.......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X